![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "Yaşlılık" başlıklı konu görüntüleniyor, "Genç adam yaşlı karı-kocanın evlerine misafir olur. 75 yaşındaki amca, hanımından bir fincan daha çay isterken "Çiçeğim, bir bardak daha verirmisin?" der. Sonra da "peteğim, hiç şekersiz lütfen" diye ekler. ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yaşlılık Genç adam yaşlı karı-kocanın evlerine misafir olur. 75 yaşındaki amca, hanımından bir fincan daha çay isterken "Çiçeğim, bir bardak daha verirmisin?" der. Sonra da "peteğim, hiç şekersiz lütfen" diye ekler. 65 yaşındaki karısının getirdiği tavşan kanı çayı alırken de "bebeğim, sana çok zahmet oldu" diye ekler. Genç adam, yaşlı amcanın karısına kullanıdığı sevgi sözcüklerinden çok etkilenir. - "Amcacığım, kaç yıllık evlisiniz?" diye sorar. Yaşlı ama dinç adam,"40 seneyi geçtik evladım" der. Genç adam: "Vallahi maşallah, Allah muhabbetinizi arttırsın. Sürekli çiçeğim, peteğim, bebeğim gibi güzel sözlerle hitap ediyorsunuz galiba." Yanakları pembeleşmiş olan teyze - "Doğru, bir kaç yıldır hep bana böyle hitap ediyor." deyip mutfağa doğru yöneldiğinde yaşlı amca genç adamın kullağına doğru eğilir: - "Şiişşt, çaktırma, 2 sene önce adını unuttum, hala hatırlayamıyorum".
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Yaşlılık Bak buda iyi bir yöntem . Unuttun madem ismini güzel kelimeler kullan :)
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |