![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "temel yarısmaya katılır" başlıklı konu görüntüleniyor, "TEMEL BIR YARISMAYA KATILIP KAZANIR, VE KENDISINE BU KITAP HEDIYE EDILIR. KITABIN ADI DA DUZ MANTIKTIR. TEMEL HEDIYEYI ALIRKEN SORAR; -bu kitapta ne yaziyo? -okuyunca ogrenirsin.. . -ben onunla ugrasamam ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | temel yarısmaya katılır TEMEL BIR YARISMAYA KATILIP KAZANIR, VE KENDISINE BU KITAP HEDIYE EDILIR. KITABIN ADI DA DUZ MANTIKTIR. TEMEL HEDIYEYI ALIRKEN SORAR; -bu kitapta ne yaziyo? -okuyunca ogrenirsin.. . -ben onunla ugrasamam anlat bakiim sen bana? -ok bak simdi;senin evinde akvaryum var mi mesela -evet var... -o zaman icinde su da vardir? -evet var... -icinde su varsa balik da vardir.... -evet var... -balik varsa hayvanlari da seviyosundur sen? -evet.... -hayvanlari seviyosan insanlari da seversin heralde? -evet -o zaman senin sevgilin de vardir? -evet var -yasli gorunuyon o zaman senin karin vardir? -evet var.. -e karin olduguna gore de homoseksuel diilsindir? -evet... -bak gordun mu?... Temel cok etkilenir! kitabi alir koltugunun altina eve dogru giderken dursun'u gorur... Dursun sorar; -temel o ne? -duz mantik kitabi! -nasi bisiy bu anlat bakiim... -bak simdi; sizin evde akvaryum var mi? -yook! -o zaman sen ****sin.... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |