![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "kaç yıldır sigara içiyorsun" başlıklı konu görüntüleniyor, "Temel'le bir adam parkta oturuyormuş. Temel de sigara içiyormuş. Adam dumandan rahatsız olmuş. Dönmüş Temel'e ve sormuş. - Kaç yıldır sigara içiyorsun? Temel cevap vermiş; - 30 yıl? Adam başlamış ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 43 Rep: 4228 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kaç yıldır sigara içiyorsun Temel'le bir adam parkta oturuyormuş. Temel de sigara içiyormuş. Adam dumandan rahatsız olmuş. Dönmüş Temel'e ve sormuş. - Kaç yıldır sigara içiyorsun? Temel cevap vermiş; - 30 yıl? Adam başlamış nasihata: - Bak 30 yılda sigaraya verdiğin parayı biriktirsen şu karşıdaki lüks villa ve önünde duran son model araba senin olabilirdi. Temel dönmüş ve sormuş: - Sen sigara içiy musun? Adam cevaplamış: - Ben hiç sigara içmedim. Temel tekrar sormuş: - Peçi şu villa ve lüks araba senin mu? - Hayır ! Temel eklemiş: - Fazla konuşma o zaman? onlar penum... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 430 Rep: 42684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kaç yıldır sigara içiyorsun Çok güldüm ya sonu güzeldi:)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |