FORUM SUPERMEYDAN  
Web Tasarım Estetik Estetik prefabrik key ödemeleri Alışveriş

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > EĞLENCE > Öykü & Hikaye & Fıkra

Kafa yormak isteyene...

EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "Kafa yormak isteyene..." başlıklı konu görüntüleniyor, "kafa yormak isteyene.. Bir adam yıllar boyu almanyada bir bankada çalışmış ve emekli olmasına yakın artık yurda dönmeye karak verdiği gün lan felekten bir gün çalim bari deyip bir bara ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04-09-2008, 05:13 PM   #1
1. şiir yarışması birincisi
Altın Üye (Ağustos 2008)

RABİA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bizim de bir Adımız var.Ezan ile Kondu,Sela İle Bitecektir.

Blog Mesajları: 22
RABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyor
Kafa yormak isteyene...

kafa yormak isteyene..

Bir adam yıllar boyu almanyada bir bankada çalışmış ve emekli olmasına yakın artık yurda dönmeye karak verdiği gün lan felekten bir gün çalim bari deyip bir bara gitmis..barda içkisini içerken karşısına çok güzel bir kadın oturmuş bizimki kadına hayran kalıp hemen garsonu çağırıp kağıdı tanışabilirmiyiz mesajını yazdıktan sonra garsonla kadına göndermiş. kadın kağıdı almış okumuş adama imalı bir bakıştan sonra kağıdın arkasına bir şeyler yazıp kağıdı tekrar adama geri göndermiş adam kağıda bakmış bakmış.... hiç bir şey anlamamış yazı ne almanca ne bildiği bir dile aitmiş gitmiş kağıdı en yakın arkadaşına verip ya bunu bir kadın bana yazdı ben anlamadım ne yazıyor burda diye sormus arkadaşı kağıdı okur okumaz sakın bir daha beni arama arkadaşlığımı sona erdi diyip yanından gitmiş.. adam şaşkın bir halde eve gidip anne babasına ya siz eskisiniz bilirsiniz burda ne yazıyor diye bu sefer onlara sormuş .anne babası kağıdı okuyunca adamı evlatlıktan red etmişler. karısına göstermiş karısı boşanma davası açmış. adam artık çıldırma noktasına gelmiş len demiş bunu en iyi anlayan doktor olur, nede olsa onların yazısı karışık diyip bir doktora gitmiş. doktor kağıdı okuyunca çok sakin bir şekilde izin isteyip odasina girmiş aradan 1 saat 2 saat geçmiş doktor yok... bizim adam merak edip odaya girince bir bakmıski doktor tavanda sallanıyor kendini asmış adam en sonunda pes etmiş len bu kağıt başıma çok işler açtı başkasının daha hayatını karartmasın diye kağıdı çalıştığı bankanın kasasına koyup evine gitmiş. o akşamda tesadüf bankaya hırsızlar girmiş kasadaki bütün paraları almışlar tam kacıcakları sırada hırsızların şefi kağıdı görmüş şef kağıdı okuyunca birden çabuk paraları yerine koyun demiş ve bütün paraları kasaya geri koyduktan sonra çekip gitmişler

ŞİMDİ GELELiM SORUMUZA HALiYLE BU KAĞIT'TA NE YAZIYOR DİYCEM...
İP UCU : CEVAP İÇİN YAZIYI İYİ OKUYUN DERİM...herkese geçmiş olsun

Arkadaşlar yukarıdaki paylaşım bir alıntıdır.Fakat şimdilik kaynağını belirtmeyeceğim.Yoksa cevabını hemen bulursunuz..?

Hadi bakalım,kolay gelsin
...
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Herşey Yarı Fiyatına..
Alt 04-09-2008, 05:28 PM   #2
Aktif Uye

aliÖZDEMİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BEN KENİMİ BEĞENMİYORUM.... BENİ BEĞENENLERİDE BEĞENMİYORUM......

Blog Mesajları: 17
aliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyor
Cevap: Kafa yormak isteyene...

Alıntı:
RABİA´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
kafa yormak isteyene..

Bir adam yıllar boyu almanyada bir bankada çalışmış ve emekli olmasına yakın artık yurda dönmeye karak verdiği gün lan felekten bir gün çalim bari deyip bir bara gitmis..barda içkisini içerken karşısına çok güzel bir kadın oturmuş bizimki kadına hayran kalıp hemen garsonu çağırıp kağıdı tanışabilirmiyiz mesajını yazdıktan sonra garsonla kadına göndermiş. kadın kağıdı almış okumuş adama imalı bir bakıştan sonra kağıdın arkasına bir şeyler yazıp kağıdı tekrar adama geri göndermiş adam kağıda bakmış bakmış.... hiç bir şey anlamamış yazı ne almanca ne bildiği bir dile aitmiş gitmiş kağıdı en yakın arkadaşına verip ya bunu bir kadın bana yazdı ben anlamadım ne yazıyor burda diye sormus arkadaşı kağıdı okur okumaz sakın bir daha beni arama arkadaşlığımı sona erdi diyip yanından gitmiş.. adam şaşkın bir halde eve gidip anne babasına ya siz eskisiniz bilirsiniz burda ne yazıyor diye bu sefer onlara sormuş .anne babası kağıdı okuyunca adamı evlatlıktan red etmişler. karısına göstermiş karısı boşanma davası açmış. adam artık çıldırma noktasına gelmiş len demiş bunu en iyi anlayan doktor olur, nede olsa onların yazısı karışık diyip bir doktora gitmiş. doktor kağıdı okuyunca çok sakin bir şekilde izin isteyip odasina girmiş aradan 1 saat 2 saat geçmiş doktor yok... bizim adam merak edip odaya girince bir bakmıski doktor tavanda sallanıyor kendini asmış adam en sonunda pes etmiş len bu kağıt başıma çok işler açtı başkasının daha hayatını karartmasın diye kağıdı çalıştığı bankanın kasasına koyup evine gitmiş. o akşamda tesadüf bankaya hırsızlar girmiş kasadaki bütün paraları almışlar tam kacıcakları sırada hırsızların şefi kağıdı görmüş şef kağıdı okuyunca birden çabuk paraları yerine koyun demiş ve bütün paraları kasaya geri koyduktan sonra çekip gitmişler

ŞİMDİ GELELiM SORUMUZA HALiYLE BU KAĞIT'TA NE YAZIYOR DİYCEM...
İP UCU : CEVAP İÇİN YAZIYI İYİ OKUYUN DERİM...herkese geçmiş olsun

Arkadaşlar yukarıdaki paylaşım bir alıntıdır.Fakat şimdilik kaynağını belirtmeyeceğim.Yoksa cevabını hemen bulursunuz..?

Hadi bakalım,kolay gelsin
...
Kessin Ezrail ( a.s ) ile ilgili olacak. ama nasıl.... ????

Ben EZRAİLİM diye yazmış olabilir........................

Nede olsa herkes Ölüm meleğinden kaçar................

Umarım bir pot kırmamışımdır....:Entusiasmado:

Emeğinize sağlık demeden de geçmiyeyım barı....
aliÖZDEMİR isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 04-09-2008, 05:31 PM   #3
1. şiir yarışması birincisi
Altın Üye (Ağustos 2008)

RABİA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bizim de bir Adımız var.Ezan ile Kondu,Sela İle Bitecektir.

Blog Mesajları: 22
RABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyor

Alıntı:
aliÖZDEMİR´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kessin Ezrail ( a.s ) ile ilgili olacak. ama nasıl.... ????

Ben EZRAİLİM diye yazmış olabilir........................

Nede olsa herkes Ölüm meleğinden kaçar................

Umarım bir pot kırmamışımdır....:Entusiasmado:

Emeğinize sağlık demeden de geçmiyeyım barı....

Yok değil,bilemediniz...Kafayı yorun demiştim...

Teşekkürler...
Alt 04-09-2008, 05:39 PM   #4
Aktif Uye

aliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyor

Alıntı:
RABİA´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Yok değil,bilemediniz...Kafayı yorun demiştim...

Teşekkürler...
Birisinden kopya alacaktım ... O bşle kaçtığına göre

Ne olabilirki acaba....

Emeklilik ile ilgidir o zaman ama nasıl ????
Alt 04-09-2008, 06:41 PM   #5
FORUM MODERATOR

onairci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konuşmak ihtiyaç olabilir, ama susmak bir sanattır...

Blog Mesajları: 1
onairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyor

Bunun çözümünü bulmak çok zor RABİA, ama doğru cevabı biliyorum, yazayım mı, yoksa herkes kafasını biraz daha yorsun mu? :)
Alt 04-09-2008, 06:46 PM   #6
Aktif Uye

Alıntı:
onairci´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bunun çözümünü bulmak çok zor RABİA, ama doğru cevabı biliyorum, yazayım mı, yoksa herkes kafasını biraz daha yorsun mu? :)
Bence fazla yormayın kafalarımızı ... o sırlı kağıtla....:Entusiasmado:

Belkide '' Bana dokunan ölür '' diyemi yazıyordu....

Aslında bu tür sırlı mesajları çözerim ama... demekki ilgi alanım değil de ondan çözemedim.:Entusiasmado:
Alt 04-09-2008, 06:50 PM   #7
FORUM MODERATOR

onairci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konuşmak ihtiyaç olabilir, ama susmak bir sanattır...

Blog Mesajları: 1
onairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyor

Alıntı:
aliÖZDEMİR´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bence fazla yormayın kafalarımızı ... o sırlı kağıtla....:Entusiasmado:

Belkide '' Bana dokunan ölür '' diyemi yazıyordu....

Aslında bu tür sırlı mesajları çözerim ama... demekki ilgi alanım değil de ondan çözemedim.:Entusiasmado:
Ben cevabını internette buldum, kendi kafamı biraz yordum bulamadım en sonunda googleyi yordum, o buldu:)
Alt 04-09-2008, 10:59 PM   #8
1. hikaye yarışması birincisi

Selinamm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

Selinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyor

Kadın bir doktor ve reçete alfabesiyle kağıda şöyle yazıyor: "Benim adım Helga. tabi ki tanışabiliriz hatta ben sizi zaten tanıyorum. Çalıştığınız bankaya gidip geliyorum kapalı devre kameralardan bakın isterseniz"

Adam yıllardır bankada bilgisayar fontlarıyla yatıp kalktığından kağıdı okuyamıyor.

Arkadaşı ve ailesi adam bu yaştan sonra azıttığı için onu terk ediyorlar, karısıda haliyle boşuyor. Doktor kağıttaki ismin ve yazının karısına ait olduğunu görünce intihar ediyor. Hırsızlar ise kağıdı okuyunca izlendiklerini anlayıp ellerindekileri bırakıp ufak ufak tüyüyolar.
Alt 04-09-2008, 11:00 PM   #9
1. hikaye yarışması birincisi

Selinamm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

Selinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyor

hehehe googelden buldum ..

Seçenekler
Stil