![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "Kafa yormak isteyene..." başlıklı konu görüntüleniyor, "kafa yormak isteyene.. Bir adam yıllar boyu almanyada bir bankada çalışmış ve emekli olmasına yakın artık yurda dönmeye karak verdiği gün lan felekten bir gün çalim bari deyip bir bara ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 556 Rep: 55320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kafa yormak isteyene... kafa yormak isteyene.. Bir adam yıllar boyu almanyada bir bankada çalışmış ve emekli olmasına yakın artık yurda dönmeye karak verdiği gün lan felekten bir gün çalim bari deyip bir bara gitmis..barda içkisini içerken karşısına çok güzel bir kadın oturmuş bizimki kadına hayran kalıp hemen garsonu çağırıp kağıdı tanışabilirmiyiz mesajını yazdıktan sonra garsonla kadına göndermiş. kadın kağıdı almış okumuş adama imalı bir bakıştan sonra kağıdın arkasına bir şeyler yazıp kağıdı tekrar adama geri göndermiş adam kağıda bakmış bakmış.... hiç bir şey anlamamış yazı ne almanca ne bildiği bir dile aitmiş gitmiş kağıdı en yakın arkadaşına verip ya bunu bir kadın bana yazdı ben anlamadım ne yazıyor burda diye sormus arkadaşı kağıdı okur okumaz sakın bir daha beni arama arkadaşlığımı sona erdi diyip yanından gitmiş.. adam şaşkın bir halde eve gidip anne babasına ya siz eskisiniz bilirsiniz burda ne yazıyor diye bu sefer onlara sormuş .anne babası kağıdı okuyunca adamı evlatlıktan red etmişler. karısına göstermiş karısı boşanma davası açmış. adam artık çıldırma noktasına gelmiş len demiş bunu en iyi anlayan doktor olur, nede olsa onların yazısı karışık diyip bir doktora gitmiş. doktor kağıdı okuyunca çok sakin bir şekilde izin isteyip odasina girmiş aradan 1 saat 2 saat geçmiş doktor yok... bizim adam merak edip odaya girince bir bakmıski doktor tavanda sallanıyor kendini asmış adam en sonunda pes etmiş len bu kağıt başıma çok işler açtı başkasının daha hayatını karartmasın diye kağıdı çalıştığı bankanın kasasına koyup evine gitmiş. o akşamda tesadüf bankaya hırsızlar girmiş kasadaki bütün paraları almışlar tam kacıcakları sırada hırsızların şefi kağıdı görmüş şef kağıdı okuyunca birden çabuk paraları yerine koyun demiş ve bütün paraları kasaya geri koyduktan sonra çekip gitmişler ŞİMDİ GELELiM SORUMUZA HALiYLE BU KAĞIT'TA NE YAZIYOR DİYCEM... İP UCU : CEVAP İÇİN YAZIYI İYİ OKUYUN DERİM...herkese geçmiş olsun Arkadaşlar yukarıdaki paylaşım bir alıntıdır.Fakat şimdilik kaynağını belirtmeyeceğim.Yoksa cevabını hemen bulursunuz..? Hadi bakalım,kolay gelsin...
__________________ Kalem eğri dilli,mürekkep siyah yüzlü,kağıt ikiyüzlü ! Şimdi kalkıp arzuhalimi yazmaya kimi mahrem kılayım? |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 287 Rep: 28530 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kafa yormak isteyene... Alıntı:
Ben EZRAİLİM diye yazmış olabilir........................ Nede olsa herkes Ölüm meleğinden kaçar................ Umarım bir pot kırmamışımdır....:Entusiasmado: Emeğinize sağlık demeden de geçmiyeyım barı.... | |
| | |
| | #3 | |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 556 Rep: 55320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kafa yormak isteyene... Alıntı:
Yok değil,bilemediniz...Kafayı yorun demiştim... ![]() Teşekkürler...
__________________ Kalem eğri dilli,mürekkep siyah yüzlü,kağıt ikiyüzlü ! Şimdi kalkıp arzuhalimi yazmaya kimi mahrem kılayım? | |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kafa yormak isteyene... Bunun çözümünü bulmak çok zor RABİA, ama doğru cevabı biliyorum, yazayım mı, yoksa herkes kafasını biraz daha yorsun mu? :)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #6 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 287 Rep: 28530 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kafa yormak isteyene... Alıntı:
Belkide '' Bana dokunan ölür '' diyemi yazıyordu.... ![]() Aslında bu tür sırlı mesajları çözerim ama... demekki ilgi alanım değil de ondan çözemedim.:Entusiasmado: | |
| | |
| | #7 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kafa yormak isteyene... Ben cevabını internette buldum, kendi kafamı biraz yordum bulamadım en sonunda googleyi yordum, o buldu:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #8 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 263 Rep: 26052 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kafa yormak isteyene... Kadın bir doktor ve reçete alfabesiyle kağıda şöyle yazıyor: "Benim adım Helga. tabi ki tanışabiliriz hatta ben sizi zaten tanıyorum. Çalıştığınız bankaya gidip geliyorum kapalı devre kameralardan bakın isterseniz" Adam yıllardır bankada bilgisayar fontlarıyla yatıp kalktığından kağıdı okuyamıyor. Arkadaşı ve ailesi adam bu yaştan sonra azıttığı için onu terk ediyorlar, karısıda haliyle boşuyor. Doktor kağıttaki ismin ve yazının karısına ait olduğunu görünce intihar ediyor. Hırsızlar ise kağıdı okuyunca izlendiklerini anlayıp ellerindekileri bırakıp ufak ufak tüyüyolar.
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #9 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 263 Rep: 26052 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kafa yormak isteyene... hehehe googelden buldum ..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |