![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "Gece ve sen..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Saçlarım dökülüyor bu gece ,avuç avuç simsiyah ,geceye akıyor avuçlarımdan ,siyah geceye eşlik ediyor saçlarım... Saçlarımda deniz kokusu Saçlarımda tuz Saçlarımda sen varsın bu gece... Döküyorum saçlarımı geceye...Parmaklarım saçlarımdaki pullara ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 353 Rep: 34956 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gece ve sen... Saçlarım dökülüyor bu gece ,avuç avuç simsiyah ,geceye akıyor avuçlarımdan ,siyah geceye eşlik ediyor saçlarım... Saçlarımda deniz kokusu Saçlarımda tuz Saçlarımda sen varsın bu gece... Döküyorum saçlarımı geceye...Parmaklarım saçlarımdaki pullara takılıyor,her birinde ayrı bir hikaye... Tek tek ayıklıyorum bu gece saçlarımdaki bütün pulları ve tüm hikayeleri... Dökülüyor saçlar Akıyor gece Ve ben avucuma düşen her bir pulu o çatlak fanustan dışarı atıyorum her bir pul özgürleşiyor her pul kendi hikayesini yaşıyor ve el sallıyor bana, terk ederken beni elleri havada elleri veda da.. Saçlarım; dökülen saçlarım siyah saçlarım uçuşmayan... Dökülen her bir pulda ayrılık olan.. Bu gece döktüm saçlarımdaki bütün pulları.. Bu gece saçlarım seni terk etti.. Bu gece saçlarım beni terk etti.. Bu gece seni ben denize bıraktım Siğara içtim nefesim kesilene kadar.. Bu gece bütün kırmızılar yok oldu birer birer... Bu gece ben kendimle birlikte saçlarımı,bütün kırmızılarımı ve bütün o pulları denize attım, seni attığım kıyıdan fırlattım birer birer... Martılar çığlık çığlığa...Yardım et bana.... Gece uzun saçlarım uzun gece siyah saçlarım siyah Sen masmavi gökyüzünde uçarken özgürce düşlerimde; düşlerimde sanrılar düşlerimde berbat düşlerimde gözlerin var bilmediğim Şimdi siyah geceye eşlik eden saçlarım boğazıma dolanmış sanki kesip kurtulmak belkide en iyisi; En iyisi? Nokta koymak üç nokta koymak belkide. Ona git derken gitmiyorum kov beni diyen sözleri ne yapmalı nerye saklamalı bu deli beni bu deli seni boğmalı belkide bu saçlarla .... Seni.... S. Güney...
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 317 Rep: 31466 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gece ve sen... saçların;uzun asi simsiyah.... gözlerin;derin keskin ve duygulu... ellerin;gizli yumuşak pozitif......senin ellerin güneyim... |
| | |
| | #3 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 353 Rep: 34956 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gece ve sen... Alıntı:
Canım demenin pervasızlığı,canım demenin özgürlüğü ve canım demenin koşulsuzluğu ile... Ellerim ,gözlerim özledi seni... Yüreğim ise rahat almış ya seni yanına takmış koluna, ellerime inat ,gözlerime inat.... özledim seni....
__________________ | |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27309 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gece ve sen... guney hanim elinize saglik , kelimeler dokulmus :Entusiasmado: |
| | |
| | #6 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Blog Mesajları: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 370 Rep: 36856 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gece ve sen... bu güzel satırlara şu anda bırseyler karalamak geldı ıcımden zira sahibının ısrarı da söz konusu ben hala bozacagımı soyluyorum sevgılı guney Sevdanın bitimine gelmısse duygular bulusmaların yerını alır bahaneler ve aşk kalır çırılcıplak gülümsemeler donar kalp atısları durur ansızın... tarıfsız bır acı kaplar bütün yüregını kararır gözbebeklerın gece olur ansızın... yaslar akarken hıssedersın sona gelındıgını... sessız çıglıklar kopar söyleyemezsın geceler sara kalbını acamazsın kilitlerını sevdanın bıtımıne gelmısse duygular gerı donemezsın...bıtersın... elını uzatmak ıstersın uzatamazsın caresızlıktır bunun adı sessız bır yakarış sessız bır bıtıs yokoluş ve gece olur........... Eftelya |
| | |
| | #7 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 353 Rep: 34956 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gece ve sen... Alıntı:
lütfen boz hayatım.. Karıştır kurcala ve çıksın sevdalar çıksın aşklar ortaya... sağol ...burada ol ..desem..
__________________ | |
| | |
| | #8 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Blog Mesajları: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 370 Rep: 36856 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gece ve sen... Alıntı:
tesekkurler | |
| | |
| | #9 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10481 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gece ve sen... hiym..gece ve sen....gecenin bitimine kadar olan sen mi? yoksa gecenin baslangici olan sen mi?..yazmali uzun uzun geceyi anlatmali hangisine dair sevgili guney:))
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #10 | |
Geceler uzun bende ...sence...kısamı ki? sen söyle bana gecenin hangi bölümünde olsan.. Ve ben anlatsam sana geceyi seni beni onu ...bizi...Bütün gececileri... ben gecenin başlangıcındayım sonu belli...bildiğin gibi...
__________________ | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |