![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "üç nokta..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Yağmur yağıyor... "küçük hesaplarla geçiyor ömür büyük kavgalar küçük şeyler için arsız ayaklar..." Yağmur yağıyor... Alelacele topladığım çantam kolumda,alelacele çıkmam lazım düşüncesi kafamda,acele,acele... Çabuk çıkmalı çabuk olmalı çabuk kurtulmalı...Kimden belkide ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 353 Rep: 34956 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | üç nokta... Yağmur yağıyor... "küçük hesaplarla geçiyor ömür büyük kavgalar küçük şeyler için arsız ayaklar..." Yağmur yağıyor... Alelacele topladığım çantam kolumda,alelacele çıkmam lazım düşüncesi kafamda,acele,acele... Çabuk çıkmalı çabuk olmalı çabuk kurtulmalı...Kimden belkide kendimden.Yağmura vermeliyim kendimi... Su sızıyor fanustan içeri ve ben ürkerek bakıyorum çatlayan fanusun içine süzülen ıslaklığa... Bu kadar isterken yağmasını, bu sıcaklığı azaltması gereken damlalar ürkütüyor beni... Acele çabuk onarmalıyım yapıştırmalıyım çatlayan bu yerleri,onarmalıyım...Sızmamalı içeriye yok yok hemen onarmalıyım.. Kafamda sürekli onarma isteğiyle yola çıkan ben; oksijen iyi geliyor bana ruhuma iyi geliyor saçlarımdaki esinti ve minik dokunuşları yağmurun iyi geliyor..İlerde kirli bir durak bekleyenler...Beklesemmi yok bugün yürümeli,bugün ıslanmalı saçlarım yağmurla...Ve ben bütün seslere bütün seslenişlere kapamalıyım kulaklarımı...Kapattım... Kulağımdaki şarkı en sevdiğim "parmak uçlarım tanımak istiyor seni dokunmak istiyor çocuklar gibi,önümde bir su gibi aksın merak ettiğim gövden,ataşte çaydanlık camda yağmur teninle tanışmanın zamanı teninle konuşmanın zamanı"... Adımlarım yavaş saçlarım ıslak sadece saçlarım ıslak sadece onlar uçuşmuyor rüzgarda... Islak,ağır siyah gece gibi ıslak ve siyah... Deniz yok burada ve çığlık çığlığa martılar..Yürüyorum...Yanımda bir nehir akıyor sessiz şimdi otursammı bir bank'a içsem üç siğara ve dinlesem seni ve duysam duyumsasam ellerini.. Yok yok yürümeliyim bugün hiç durmamalıyım.. Yağmur yağıyor yüzümü ağlayan gökyüzüne çeviriyorum yüzümde damlalar yüzümde dokunuşlar iyi geliyor ıslaklık serinletiyor.Adımlarım çok yavaş adımlarım ağır bedenim ağır ama ruhum hemen koşmak isteyen..Koşmalı nefessiz kalana dek koşmalımı acaba eşlik etmelimi bu arsız ruha... Yürüyorum yağmurla... Sen izin vermediğim, sen parmak uçlarıyda sessizce gelen , sen fanustaki beni gören sandığım , sen dokunmasına izin vermeden dokunmasına seyirci kaldığım... Çatladı fanus halbuki hiç çaba göstermeden yanımda olacaktın,ben dokunacaktım parmak uçlarımla sana, dans edecektim kimsenin göremiyeceği ve şarkı olacaktın beraber bestelediğimiz güftelerle çılgınca umarsızca... Fanus ıslak fanus su alıyor çatlamış onarmalıyım çabuk onarmalı hemen üç nokta koymalı ...aralarında virgül olmayan üç nokta...Nokta... S.G...
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10481 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: üç nokta... ...(uc nokta)simdi cumle basinda kullaniyorum cunku ,ilk kez bir nefes de keyifle okudugum yazinin icinde sakli saygideger size ve simdi cumle sonunda kullaniyorum son nefesimide tukettiginiz yagmurun sizlayan yanimda ki damlalari siz olmalisiniz bu gece...her yagan yagmur taneleri kadar ,duslerim beni ,duslerin seni sevmeli....
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #3 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 353 Rep: 34956 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: üç nokta... Alıntı:
Bugün kim olduğumu söylememek benim dememek,usulca açmak kapıyı, garip bu sessizlik ,halbuki ben alışığım hep beni anlatmaya, ben diyen seslenişler aç kapıyı o benim hişşşt o benim ben diyen ben, yoruldum galiba... Sana nezaketen sunacağım bir teşekkürüm yok ama bak ben varım kapında...sanrılarımı kendimle getirdim avuçlarına....
__________________ | |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10481 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: üç nokta... ...avuclarimda acan bi kir papatyasi kadar masumdu yuzun ve yuzun degmeliydi yagmura inat susar gibi tenim...kapilarim daimi acik ve ben bekledim ozlemle ,agriyan parmak uclarinin sancilarini beynimde tasirken, kendi sanrilarim da dursun bir yana...simdi uc nokta gibi kapimi uc kere cal ve gel yanima... yorulmus ruhunu at benim uzerime orda oylesine uzansinlar boylu boyunca...
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10481 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: üç nokta... yalniz bu kir papatyalarina bu aralar pek bi takintiliyiz, pardon takintiliyim..:P yagmur da cabasi ,su gordukce cosuyor..:))))
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 353 Rep: 34956 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: üç nokta... Anahtarım elimde kapıdayım...Zile bassam kim o diyen bir ses duyacağım... Yok en iyisi bugün kim olduğumu söylememek, benim dememek...Usulca açtım kapıyı garip sesszlik halbuki ben alışığım hep beni anlatmaya "ben" diyen seslenişler"aç kapıyı o benim ben hişşt o ben...Yoruldum galiba... Sessizlik halbuki kalabalık ev bir sürü insan var.Neden sesler yok neden konuşmuyorlar dudaklarında kımıltılar ama kulaklarımda neden sessizlik var? Neden sessizler bu kadar? Neden varken yoklar? Yoksa onlar varda benmi yok oldum.. Islanmalıyım... Odam benim sığınağım.Her yer taş dolu , bir an önce toplayıp atmalıyım hatta bu alışkanlığada üç nokta koymalıyım... Soyunuyorum usulca usul usul çıkıyor bedenimi saran ne varsa..Çıplağım "salome" gibi çırılçıplak. C. Saura unutulmaz salome müziği kulaklarımda daha ıslanmalıyım.Çıksam odadan böyle..yok yok beyaz sargılarımı sarmalıyım bedenime çıplaklığım farkedilmemeli. Su soğuk Su sıcak ama ılık değil arası yokmu bunun Beyaz ve siyah yok ile var gibi hangisi iyi gelir Soğuk Siyah Yok....Seçtim; yenimi seçtim yoksa hep varmıydılar Siyah, soğuk yok... Soğuk iyi geldi, Siyah gizledi, Yok dilimde idi... İyi geldi soğuk saçlarım hala ıslak, saçlarım hala siyah Ve sen yoksun Ve ben yokum Kim dokunacak parmak uçlarıyla sessiz korkarak.. Çıkmam lazım burdan bu soğuktan kurtulmalıyım Usulca kimse görmeden kapanmalıyım odaya.Sesler geliyor yavaşça kulaklarıma; -Kim o? -ben benim anne... -kapıdayım açsana... S. G
__________________ Konu güney tarafından (17-08-2008 Saat 11:51 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #8 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 138 Rep: 13772 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: üç nokta... Hangi romanın karakterisiniz , kim yazdı sizin rolünüzü , hayat bir oyun diyorlar, kaçıncı perde bu. Sığınırken hepimiz noktalara... yetiş diyoruz yetiş burayı ben yazamam ; noktalar yetişiyor imdadımıza aslında yetişmiyor , kandırmaca. Hepimizin istediği virgül olmak. Noktalar tanımsız tanımlanamayanlarsa hep giden. Bu güzel yazarların yanında tutupta açıklamalar yakıştımı şimdi buraya. susmayı öğrenemedin değil mi carlooss. Zevkle okuyorum ikinizi de tuhaf ikinizi de olması , bir kır papatyası ve bir martı çığlığı ikiside hür ama ikiside yabancı.... buyrun benim noktalarımı da alın ki zaten almışsınız.
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10481 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: üç nokta... huzun sarmasi kokuyor kapinin iliklerinden giren nefesin ...halbuki bildigim bir hanimeli kokan saclarin vardi islak, dalgalanircasina ruzgara inat...sen yagmurlara gel ,ben yagmurun inleyen nagmelerine...sen gunes olup ac, guneyden gelen martilar gibi sirtimi oksa ve isit,bense sabahlara gulumseyen bir cocuk gibi sarip sarmalayayim seni... kim o? bir umut... kim o? bir hayat... kim olmali? guney martilari, kimi beklemeli? kir papatyalarini... simdi gelmeli mi? acilmali ardi ardina kilitli kapilarimiz... ve buyurmali efendilerimiz...
| | |
| | #10 |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 556 Rep: 55320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: üç nokta... Üç nokta... Hayatın belirsizlikleri ardına sıralanmış üç nokta... Hayat ? -Üç nokta... Sevgi ? -Üç nokta... Sen ? - Üç nokta... Ben ? -Üç nokta... Hayatın ardına üç nokta (...) takılmış...Ben de üç noktanın (...) ardına... BEN ... HAYAT...? Segili Güney, Hayatınız en güzel son ile noktalansın...:) Sevgiler. NOKTA.
__________________ Kalem eğri dilli,mürekkep siyah yüzlü,kağıt ikiyüzlü ! Şimdi kalkıp arzuhalimi yazmaya kimi mahrem kılayım? |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |