![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "Soykırıma Uğramış Bir Yarın Bırakamam Avuçlarına" başlıklı konu görüntüleniyor, "Buruşuk bir resmin hasret sinmiş beyaz çizgileri ile Terk edilmiş bir çoçuk gibi düşerken yalnızlığıma Usul usul odama serpiştirdiğim özlemlerimi ayıklıyordum Oyuncaklarını yerlere dağıtan çoçuklar gibi Bu akşam hangi özlemimle ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 556 Rep: 55320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Soykırıma Uğramış Bir Yarın Bırakamam Avuçlarına Buruşuk bir resmin hasret sinmiş beyaz çizgileri ile Terk edilmiş bir çoçuk gibi düşerken yalnızlığıma Usul usul odama serpiştirdiğim özlemlerimi ayıklıyordum Oyuncaklarını yerlere dağıtan çoçuklar gibi Bu akşam hangi özlemimle oynasam Bana çarpan hayatların akibetine dayamışım meğer kendimi Sevinmelerimde gözyaşlarımda onlarmıydı Şimdi üst üste yığılan kelimelerle ne yazmalıydım aforoz edilmemiş suratlar çarpıyosa hala gözlerime zehir gibi batar işte bu sebebsizliklerim Senden ötesine ne yazsam titreyen duygularda dökülen tekrar tekrar kullanılmış kelimelerle özlemlerimi köreltemem intihar önlerinde kendini besleyen birkaç sarkı ile kandıramam kendimi umutsuzluk akarken yaşam damarlarıma ince ince kanıyorum beklide yarın gelmeden küstürmeden cellatlarımı uzatmalıyım sahdamarlarımı solan gülün kaderi koparılmak değilmidir birkaç damla su bir tutam güneş kandırmacadır işte unutulan masallar bahtıma sırrını vurmuş adını koyamadığım gözyaşlarım safakların tenine düşerken çekiyorum kendimi koynuna ağlamanın acıların yaşını soruyorum minik gözlerine geldiğin ülkede cevaplarını sorup ta gelseydin ya haykırıyorum yinede anlayasın istiyorum anka kuşu rivayetlerinde gezerken soykırıma uğramış bir yarın bırakamam avuçlarına bir tutam gülümseme bırakıyorum yazgına Safaklarda bağdaş kurup güneşleri boşa beklemişim Ellerime yetim şiirlerin matemleri tutuşturulmadan Yazmalıydım seni beyazlarıma Vicdanını unutupta matemi ile beni yoklayan her geceye İzli bir mermi gibi gözlerimin her gördüğü Yüreğim hissettiği her çoğrafyaya gözlerinde yüreğinle düştüğün için Dinamitlerin bile sökemeyeceği bağlılığımla İşledim seni her hücreme Gölgesi kirlenen kentlerin kalbini çala çala Titrek dudakların acıların üstüne basa basa Geldim işte Hadi tut ellerimden Diriliş masalları bizi beklemekte alıntı www.Ciddi.COM
__________________ Kalem eğri dilli,mürekkep siyah yüzlü,kağıt ikiyüzlü ! Şimdi kalkıp arzuhalimi yazmaya kimi mahrem kılayım? |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |