![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "Güven ..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Güven kelimesi bana çok şey ifade ediyor ve güvenimi suistimal eden insanları hatırlatıyor. Hani derler ya bir konuşsam! Neyse ben iyisi susarak konuşayım......"
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 298 Rep: 29597 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güven ... Güven kelimesi bana çok şey ifade ediyor ve güvenimi suistimal eden insanları hatırlatıyor. Hani derler ya bir konuşsam! Neyse ben iyisi susarak konuşayım...
__________________ Diğerlerini kontrol edenler kuvvetli olabilirler ama kendini kontrol edebilenler çok daha güçlüdür. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 9
Cinsiyet: Rep Gücü: 632 Rep: 62178 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güven ... Alıntı:
Sahra ablacım yine o güzel yüreğinle güzel bir hikaye kalemine sağlık,senide,hikayelerinide görmek çok hoş çok güzel ablacım.Bir daha bırakmak yok bizi söyleyim sana.....:Ahsi:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... | |
| | |
| | #13 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 138 Rep: 13772 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güven ... Konu başka biryere gitti. Susmak ; Derdi ki bir adam susmak en büyük tepkidir. Ama fıkrada der ki sustukların teptiğini bilirmi :)
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #14 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 298 Rep: 29597 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güven ... Alıntı:
Ne güzel bir cümle ve evet susarak cevap vermek karşındakine bir işkencedir.
__________________ Diğerlerini kontrol edenler kuvvetli olabilirler ama kendini kontrol edebilenler çok daha güçlüdür. | |
| | |
| | #15 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 138 Rep: 13772 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güven ... Ama şöyle düşünelim derken konu güvenden çıktı gitti umarım saharabetis biz kızmaz. Ben güvene bağlarım bunun sonunu gene. Tepkisiz kaldığımız kişi tepkisizliğimizi sessizliğimizi kazanım olarakta görebilir. İşte susturdum onu , bak gördün mü sesi nasıl kesildi , ben kazandım. O zaman kime susulacak kime çemkirilecek iyi ölçülmeli diyelim. Güven karşılıksız senettir çektir gidersini sizden önce üç beş kişiye ciro edilmiştir. Arkasını yazdırıp geri dönersiniz. Güvenelim ama hep içinde bir yerde bir ama barındıralım.
| | |
| | #16 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güven ... Alıntı:
| |
| | |
| | #17 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 138 Rep: 13772 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güven ... İki adam balık tutuyorlar çengelköyde bizde arkadaşlarla hafiften keyif yapıyoruz. Çengelköy sahili güzeldir yaz akşamları. İstanbulun heryeri gibi ama başka bir güzeldir. Herneyse adamların biri habire oltayı atıyor çıkarıyor atıyor çıkarıyor boş , öbür adam oltayı attı denize bağladı banka oturdu bizle keyif yapıyor. Anlatmaya başladı bu saatte burda şu büyük balık çıkar dedi onuda böyle atarsın beklersin o gelir ona gelsin diye birde fener bırakırsın , baktık bir fener asmış kıyıya , o sırada diğer balıkçı hala atıyor çıkarıyor atıyor çıkarıyor boş.... Bilmiyor dedi bilmiyor bilmediği için yoruluyor sabah gelse tutar öyle balık ama o akşam deniyor. Aklıma geldi güven yazısını okuyunca evet bağlantısız belki bu aşka çıkmıyor ama bizim akşamcı balıkçı bilgisine , donanımına, geceye ve denize güveniyordu diğerinin aksine ....
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |