![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "SONbahar" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: serenity01 ´isimli üyeden Alıntı çok beğendim hikayeni yüreğine sağlık... yorumun için teşekkür ederim......"
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: SONbahar yorumun için teşekkür ederim...
__________________ seni çok özlüyorum gece gözlüm |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 138 Rep: 13772 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SONbahar Alıntı:
konuya binael ; Aşkınız için hiç savaşmıyorsanız o aşkı zaten hak etmemişsiniz demektir. Aşk bir savaş meydanıdır galibinide sadece hayat belirler. Ayrıca beraberlik şansı yoktur , illaki bir mağlubu ve bir galibi vardır. Perde kapandığında spotlar kimin üstündeyse galip o dur. Yanlış anlamayın karanlıkta kalan aşkı yaşayan kişidir spotlar bu darbeyide atlatabilip aşksız yaşayabilenin üstünde parlar. Konudan çok saptım geri dönelim. Aşık oldum karşılğı yok , öleyim o zaman ölme o zaman .... Git savaş kaybettin mi yaralarını elbet sarar zaman....
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? Konu carloss tarafından (11-08-2008 Saat 02:30 AM ) değiştirilmiştir. | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |