![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "Gidiyorum..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Kırılarak kendime, gidiyorum..! Şimdi notaları sahipsiz ve öksüz kalmış yarım bir şarkıdır sevmek... Sürüklenmiyorum dikkat et, gidiyorum. Sessizce ve hiçbir şey yaşamamış gibi... Yüreğimi çıkartıp her şeyiyle masaya dökerken, senden ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Sinopluyum istanbulda ikamet ediyorum Yaş: 26
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Kırılarak kendime, gidiyorum..! Şimdi notaları sahipsiz ve öksüz kalmış yarım bir şarkıdır sevmek... Sürüklenmiyorum dikkat et, gidiyorum. Sessizce ve hiçbir şey yaşamamış gibi... Yüreğimi çıkartıp her şeyiyle masaya dökerken, senden daha cesur olduğum için utanma sakın... Bu cesaret, çocukların masum dualarından çaldığım inatçı bir bekleyişti sadece... BİR BEDENİ DEĞİL, BİR YÜREĞİ ÖZLEDİĞİN VAKİT Umarım zamanın olur güneşin doğuşunu huzurla izlemek için.. Bana ait olan ve olmayan bütün soruları ve cevapları ardımda bırakarak gidiyorum... ! Az kullanılmış bir sevda bırakıyorum sana...!
__________________ http://www.SevgiliyeNameler.tr.gg |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |