![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "yüzyılın fıkrası budur:)))" başlıklı konu görüntüleniyor, "Başbakan Erdoğan, dış destek aramak için > İngiltereye ziyarete > gitmiş. > > Ziyareti sırasında Kraliçe tarafından çay > içmeye davet edilen > Erdoğan, Kraliçeye kendi liderlik felsefesinin ne > ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 257 Rep: 25476 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yüzyılın fıkrası budur:))) Başbakan Erdoğan, dış destek aramak için > İngiltereye ziyarete > gitmiş. > > Ziyareti sırasında Kraliçe tarafından çay > içmeye davet edilen > Erdoğan, Kraliçeye kendi liderlik felsefesinin ne > olduğunu sormuş.Kraliçe de > 'çevremi akıllı insanlarla doldurmak' cevabını > vermis. > Erdoğan bunun üzerine kraliçeye çevresindeki > insanların akıllı olup olmadiklarını nasıl ayırt ettiğini sormuş. > Kraliçe, 'onlara doğru soruları sorarak ayırt > ediyorum' diye > yanıtlamış ve 'izin verin gösterey im' demiş. > > Kralice hemen Tony Blair'i aramış ve: ' > Sayin Başbakan, lütfen bu soruya cevap verin : 'Annenizin bir çocuğu var, > babanızın bir çocuğu var ve bu çocuk sizin ne kız ne de erkek kardeşiniz. > Kimdir bu ?' diye sormuş. Tony Blair : ' Bu, benim majesteleri ' diye > yanıtlamış. Kraliçe: ' Doğru. Teşekkürler. İyi çalışmalar Blair ' demiş ve > Erdoğan'a dönerek : ' Gördünüz mü sayın Erdoğan ? ' Erdoğan ; ' Evet > majesteleri, çok teşekkür ederim, bu metodunuzu kesinlikle > kullanacağım ' diyerek oradan ayrılmış. > > Yurda dönüp hemen Unakıtan'ı yanına çağıran > Erdoğan, ' Kemal abi sana soracağım bir soruyu c evaplamanı istiyorum ' > demiş. > Unakitan : ' Tabii efendim, nedir ? ' > Erdoğan : 'Annenin bir çocuğu var, babanın bir > çocuğu var, ve bu çocuk senin ne kız ne de erkek kardeşin. Kimdir bu ? ' > Unakıtan sağa bakmış , sola bakmış düşünmüş taşınmış ve en sonunda : > 'Efendim bunu biraz düşünüp sonra size cevap versem ? ' demiş. Erdoğan kabul > etmiş ve Unakıtan oradan ayrılmış, vakit kaybetmeden danışmanlarını > toplantıya çağırmış, saatlerce bu soru üzerinde düşünmüşler, ama kimse bir > cevap bulamamış. En sonunda Kemal Unakıtan Kem al Derviş'i aramış ve durumu > açıkladıktan sonra : 'Anneniz in bir çocuğu var, babanızın bir çocuğu var, > ve bu çocuk sizin ne kız ne de erkek kardeşiniz. Kimdir bu ? ' diye sormuş. > Derviş: ' Bunda bilemeyecek ne var, tabii ki benim ' diye yanıtlamış. > > Cevabi alan Unakıtan hemen Erdoğan'ı > arayarak : ' Cevabı buldum efendim, kim olduğunu biliyorum. Cevabım : Sayin > Kemal Derviş ' demiş. > > Erdoğan büyük bir hayal kırıklığıyla cevap vermiş: > ' Yanlış cevap Kemal Abi, doğru cevap Tony Blair idi |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |