FORUM SUPERMEYDAN  
Web Tasarım Estetik Estetik prefabrik key ödemeleri Alışveriş

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > EĞLENCE > Öykü & Hikaye & Fıkra

A...ş...k...aşk..

EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "A...ş...k...aşk.." başlıklı konu görüntüleniyor, ""Kağıda dokunan kalem,kibritten daha çok yangın çıkarır." demiş Forbes.... Şimdilerde kağıda dokunmuyor kalemler,tükenmiş tükenmezler,sararmış beyz bildiğimiz yada kendimizce renklendirdiğimiz kağıtlar..... Harfler bakarken size suratlarında bütün sevimli ifadeleriyle;bir türlü yanyana getiremezsiniz;tükenmiş ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-06-2008, 11:52 AM   #1
SUPER MODERATOR

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

Blog Mesajları: 2
güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor
A...ş...k...aşk..

"Kağıda dokunan kalem,kibritten daha çok yangın çıkarır." demiş Forbes....

Şimdilerde kağıda dokunmuyor kalemler,tükenmiş tükenmezler,sararmış beyz bildiğimiz yada kendimizce renklendirdiğimiz kağıtlar.....

Harfler bakarken size suratlarında bütün sevimli ifadeleriyle;bir türlü yanyana getiremezsiniz;tükenmiş ya tükenmezleriniz,yok ya artık kağıtlarınız;zavallı harfler yanmayı beklerken kaleminizin ucunda nasılda havada nasılda yapayalnızdırlar...

Sevgili A harfiniz; hani en çok kullandığınız A harfiniz artık yapayalnızdır onunla başlayan cümleleriniz yoktur artık; onunla tariflendirdiğiniz hayalleriniz,özlemleriniz,heyecanlarınız,ümitlerin iz yoktur...Tek başınadır kocaman A ...

Ya o; o şen, şakrak, şımarık Ş lerinize ne olmuştur acaba..Ararken onu cümlelerinizin arasında,hani eskiden yaramaz çocuklar gibi bakardı ya size kapı aralaığından, hep kaçardı ya sizden, halbuki görürdünüz onu hep kuyruğundan,yüksek sesle "izle,bul beni" diyen Ş leriniz niye çıkmaz olmuştur saklandığı yerden, neden sessizce kıvrılıp kalmıştır köşelerde....

Ah benim heybetli, karizmatik, karamsar, kuşkucu, karadeniz gibi kavgacı, karadeniz gibi keskin, kapkara K harfim...Nerdesin be benim kaşif harfim; sensiz yanmıyor sözcükler kalemler senin yokluğunda yazmıyor nerdesin....

Harfler yok artık her biri bir köşede atıl kalmış ifadesiz, duygusuz, anlamsız, şekilsiz......
Yanyana getirmeye çalışırken tükenmiştir tükenmeziniz,kağıtlarınız ise birinin avuçlarında buruş buruş köşede atılmayı beklemekten sıkılmış.....

Hadi dokunun önce kağıtlarınıza ne olur minik bir çaba,tekrar renklendirin kağıtlarınızı,pembeler ,maviler,kırmızılar olsun...
Boş verin tükenmiş se tükenmeziniz alın avuçlarınıza ısıtın nefesinizle bakın nasılda yazacaktır emeğinizle....
Evet şimdide bir şarkı söyleyin şöyle avazınız yettiğince;
"Aşkı seninle tatdı hicranla yandı gönlüm"
yok yok olmadı bu, daha coşkulu daha heyecanlı bir şerkı söyleyin bakın nasıl ses verecekler size...
"Aşkım baksana bana" hah bu oldu işte en yüksek sesinizle söyleyin çığlık çığlıga çağırın harflerinizi şarkılarınızla...
Hey, o gelen hayalleriniz değilmi? Nasılda geliyor salınarak bütün özlemlerini nasılda giyinmiş nasılda kocaman A harfiniz.."hoş geldiniz"...Buyrun baş köşede yeriniz....

"Şarkılar seni söyler dillerde nağme adın".. Evet hadi bakalım gerçi bizim yaramaz kuyruklu şen şakrak.....Ş
-hey yavaş ödümü kopardın nerden çıktın öyle pat diye..Ama hoşgeldin,neşenle geldin..Hayırdır özledin galiba arkadaşını tamam tamam hadi git bakalım ama koşma...

"Kapın her çalındıkça o mudur diyeceksin".....
İşte en zoru,kavgacı ya, keskin, kapkara, karadeniz....ya...
Kapıyı çalmaz o...Hadi bakalım direnin sakın pes etmeyin....Geliyor galiba...
-Efendim hoş geldiniz arkadaşlarınız sizinle daha da bir anlamlanmak isterler...Bu arada çok karizmatiksiniz buyrun efendilerin en keskini....

Şimdi bakın bakalım nasılda güzeller değilmi yanyana, nasılda anlamlı nasılda siz....

AŞK ınız hep sizinle olsun......
Yangınlar çıksın kalemlerinizden, tükenmesin tükenmezleriniz....

S. GÜNEY.

(Bir martı kanadında gönderdim sana..)
güney isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Herşey Yarı Fiyatına..
Alt 03-06-2008, 12:00 PM   #2
1. şiir yarışması birincisi
Altın Üye (Ağustos 2008)

RABİA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bizim de bir Adımız var.Ezan ile Kondu,Sela İle Bitecektir.

Blog Mesajları: 22
RABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyor
Cevap: A...ş...k...aşk..

Kalemimden damlayan her bir damla mürekkebin adı AŞK 'tır. Ve her AŞK'ın adı da SEN...

Aşkınıza ve kaleminize sağlık...Çok güzel ...Kalem ile kelimenin müthiş dansını izliyormuşum hissi verdi bana okurken...
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 03-06-2008, 12:01 PM   #3
Altın Üye (nisan 2008)
Altın Üye (temmuz 2008)

blueice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Supermeydan

blueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyor

Alıntı:
güney´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
"Kağıda dokunan kalem,kibritten daha çok yangın çıkarır." demiş Forbes....

Şimdilerde kağıda dokunmuyor kalemler,tükenmiş tükenmezler,sararmış beyz bildiğimiz yada kendimizce renklendirdiğimiz kağıtlar.....

Harfler bakarken size suratlarında bütün sevimli ifadeleriyle;bir türlü yanyana getiremezsiniz;tükenmiş ya tükenmezleriniz,yok ya artık kağıtlarınız;zavallı harfler yanmayı beklerken kaleminizin ucunda nasılda havada nasılda yapayalnızdırlar...

Sevgili A harfiniz; hani en çok kullandığınız A harfiniz artık yapayalnızdır onunla başlayan cümleleriniz yoktur artık; onunla tariflendirdiğiniz hayalleriniz,özlemleriniz,heyecanlarınız,ümitlerin iz yoktur...Tek başınadır kocaman A ...

Ya o; o şen, şakrak, şımarık Ş lerinize ne olmuştur acaba..Ararken onu cümlelerinizin arasında,hani eskiden yaramaz çocuklar gibi bakardı ya size kapı aralaığından, hep kaçardı ya sizden, halbuki görürdünüz onu hep kuyruğundan,yüksek sesle "izle,bul beni" diyen Ş leriniz niye çıkmaz olmuştur saklandığı yerden, neden sessizce kıvrılıp kalmıştır köşelerde....

Ah benim heybetli, karizmatik, karamsar, kuşkucu, karadeniz gibi kavgacı, karadeniz gibi keskin, kapkara K harfim...Nerdesin be benim kaşif harfim; sensiz yanmıyor sözcükler kalemler senin yokluğunda yazmıyor nerdesin....

Harfler yok artık her biri bir köşede atıl kalmış ifadesiz, duygusuz, anlamsız, şekilsiz......
Yanyana getirmeye çalışırken tükenmiştir tükenmeziniz,kağıtlarınız ise birinin avuçlarında buruş buruş köşede atılmayı beklemekten sıkılmış.....

Hadi dokunun önce kağıtlarınıza ne olur minik bir çaba,tekrar renklendirin kağıtlarınızı,pembeler ,maviler,kırmızılar olsun...
Boş verin tükenmiş se tükenmeziniz alın avuçlarınıza ısıtın nefesinizle bakın nasılda yazacaktır emeğinizle....
Evet şimdide bir şarkı söyleyin şöyle avazınız yettiğince;
"Aşkı seninle tatdı hicranla yandı gönlüm"
yok yok olmadı bu, daha coşkulu daha heyecanlı bir şerkı söyleyin bakın nasıl ses verecekler size...
"Aşkım baksana bana" hah bu oldu işte en yüksek sesinizle söyleyin çığlık çığlıga çağırın harflerinizi şarkılarınızla...
Hey, o gelen hayalleriniz değilmi? Nasılda geliyor salınarak bütün özlemlerini nasılda giyinmiş nasılda kocaman A harfiniz.."hoş geldiniz"...Buyrun baş köşede yeriniz....

"Şarkılar seni söyler dillerde nağme adın".. Evet hadi bakalım gerçi bizim yaramaz kuyruklu şen şakrak.....Ş
-hey yavaş ödümü kopardın nerden çıktın öyle pat diye..Ama hoşgeldin,neşenle geldin..Hayırdır özledin galiba arkadaşını tamam tamam hadi git bakalım ama koşma...

"Kapın her çalındıkça o mudur diyeceksin".....
İşte en zoru,kavgacı ya, keskin, kapkara, karadeniz....ya...
Kapıyı çalmaz o...Hadi bakalım direnin sakın pes etmeyin....Geliyor galiba...
-Efendim hoş geldiniz arkadaşlarınız sizinle daha da bir anlamlanmak isterler...Bu arada çok karizmatiksiniz buyrun efendilerin en keskini....

Şimdi bakın bakalım nasılda güzeller değilmi yanyana, nasılda anlamlı nasılda siz....

AŞK ınız hep sizinle olsun......
Yangınlar çıksın kalemlerinizden, tükenmesin tükenmezleriniz....

S. GÜNEY.

(Bir martı kanadında gönderdim sana..)
emeğine yüreğine sağlık güney çok güzel bir yazı
Alt 03-06-2008, 12:14 PM   #4
SUPER MODERATOR

hak verilmez alınır!!!

güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor

Alıntı:
RABİA´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kalemimden damlayan her bir damla mürekkebin adı AŞK 'tır. Ve her AŞK'ın adı da SEN...

Aşkınıza ve kaleminize sağlık...Çok güzel ...Kalem ile kelimenin müthiş dansını izliyormuşum hissi verdi bana okurken...
Çok teşekkür ederim...

Çok mutlu ettiniz beni...İşte arasıra yazmaya çalışıyorum naçizane...Aşkım ve kalemime her daim sahip çıkacağım...saol...
Alt 03-06-2008, 12:16 PM   #5
SUPER MODERATOR

hak verilmez alınır!!!

Alıntı:
blueice´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
emeğine yüreğine sağlık güney çok güzel bir yazı
Mavi arkadaşım senin de kaleminden yangınlar çıkıyor görmüyoruz sanma....teşekkür ederim....
Alt 03-06-2008, 12:34 PM   #6
Altın Üye (nisan 2008)
Altın Üye (temmuz 2008)

blueice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Supermeydan

blueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyor

Alıntı:
Mavi arkadaşım senin de kaleminden yangınlar çıkıyor görmüyoruz sanma....teşekkür ederim....
teşekkür ederim beğeniyorsanız benim için ne mutlu
Alt 03-06-2008, 04:01 PM   #7
SUPER MODERATOR

Gülüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Herkes Kendine Yakıştığı Gibi Yaşar

Gülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyor

Alıntı:
[size="2"][color="Red"]""Aşkı seninle tatdı hicranla yandı gönlüm"
Valla güney hanım ne diyeyim döktürmüşsünüz yine okudukça şaşırdım okudukça tebessüm ettim emeğinize yüreğinize sağlık:Entusiasmado:

Buyrun süper meydan ailesi olarak duygularınıza karşılık bu papatyalar yine size gelsin:)

Alt 03-06-2008, 04:05 PM   #8
SUPER MODERATOR

hak verilmez alınır!!!

Gülüm....
Nasıl da mutlu oldum bir bilsen...Belki tuhaf gelecek ama papatyalar beni heyecanlandıran tek çiçektir...Yine yeniden çok mutlu ettin beni papatyalarınla....

Beğenmene çok sevindim....saol
Alt 03-06-2008, 04:09 PM   #9
SUPER MODERATOR

doğangüneş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sürünmek için yaratılanlar asla Uçamazlar...

Blog Mesajları: 9
doğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyor

Çok güzel bitanem kalemine,ruhuna,ellerine sağlık..
Alt 03-06-2008, 04:13 PM   #10
SUPER MODERATOR

hak verilmez alınır!!!

Alıntı:
doğangüneş´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok güzel bitanem kalemine,ruhuna,ellerine sağlık..
Canım güneşim; duygusal arkadaşım benim..begenmen çok önemli benim için...Biliyormusun bir gün senin içinde birşeyler karalayacağım....sevgim seninle....

Seçenekler
Stil