![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "A...ş...k...aşk.." başlıklı konu görüntüleniyor, "biz arar durur iken harfleri kelimeleri şımarıklığı sen sende olanı dökmüşsün yüreğinle...... tükenmezinden ayrı anlam taşımız cümlelerin...yazmışsın ya tükenmeyeninden hırçınından silinmeyen namelerinle feth eden kelimelerin.....yüreğine sağlık GÜNEY harika bir yazı ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Rep Gücü: 54 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: A...ş...k...aşk.. biz arar durur iken harfleri kelimeleri şımarıklığı sen sende olanı dökmüşsün yüreğinle...... tükenmezinden ayrı anlam taşımız cümlelerin...yazmışsın ya tükenmeyeninden hırçınından silinmeyen namelerinle feth eden kelimelerin.....yüreğine sağlık GÜNEY harika bir yazı olmuşş |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Rep Gücü: 247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: A...ş...k...aşk.. Alıntı:
Ş harfi varya yazıda sana çok benziyor valla....Pat diye ortaya çıkıyorsun ... Teşekkür ederim yavuzcuğum... Senin kaleminin yangınlarına da yabancı değiliz hadi bakalım..Bekliyoruz....Yak kağıtları.... | |
| | |
| | #13 |
Rep Gücü: 54 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: A...ş...k...aşk.. kağıtları bı sıra yakamıyorum nedendir bilinmez belkide bir kaç harf bir kaç yaşam şiirlere ara vermedim aslında yazıyorum......yakıştırman için tşk ederim sağolasın benim kalemmim önceleri yangın idi bu sıralar kasırga aleminde nedendir bende bilmiyorumm........ama burşmuş yakılmışta olsa kağıdın ve harflerin anlamı bir başka |
| | |
| | #14 | |
Rep Gücü: 247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: A...ş...k...aşk.. Alıntı:
Yanmaya başladı bile kağıtlar....Tükenmezlerin hiç tükenmesin...... | |
| | |
| | #15 |
Rep Gücü: 54 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: A...ş...k...aşk.. yazmaya başlayabiliyor insan yazmak istediğinde boş sayfaya görmek istediğini değilde hissetmek için bile yazabiliyorsun bu yazıyıda ben buldum yüreğin kalemi olsun görmesende sadece hissedebilende |
| | |
| | #16 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: adana-istanbul
Rep Gücü: 6 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: A...ş...k...aşk.. SEVGİLİ GÜNEY Aşk demişti yaşamın bütün ustaları.Aşk ile sevebilmek herşeyi.......... sen kalemlerin yazabileceği her şeyi o kadar tarifsiz güzellikte anlatmışsın,ki Aşk ancak bu kadar anlamlı...... Aşk ancak bu kadar muhteşem..... Aşk ancak bu kadar coşkulu........ Aşk ancak bu kadar duygulu...... Ve kaleminden çıkan her harf ancakbu kadar tarifsiz güzellik içerebilir GERİYE SÖYLENECEK NE KALDI,Kİ ? BÜTÜN AŞKLAR VE GÜZELLİKLER SENİNLE OLSUN...... |
| | |
| | #17 |
Rep Gücü: 247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: A...ş...k...aşk.. Sevmeyi seninle öğrenenim.... Aşkı seninle anlamlandıran.... Usta yapma ne olur bunu bana..............Seni seviyorum.... Hayatımda kal..... |
| | |
| | #18 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Rep Gücü: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: A...ş...k...aşk.. AŞK DEDİĞİMİZ ŞEY 3 VEYA 5 YALANDAN İBARET DEĞİLMİDİR ? GüLgün Turan
__________________ bir sürgün şehirde sessizlikten boğuldum içimi acıtan gözlerini göremeyişim |
| | |
| | #19 | |
Aşk; belkide bazen zavallılaşan beynimizin yarattığı,belkide sadece hormonal bir durum, belkide tıpkı sizin dediğiniz gibi 3-5 yalan.... Ama ben aşk ın yeniliği ve enerjisini doya doya yaşamayı seven ,"acı" lı tarafını hayatından def eden biriyim... Acısından bile keyfi öğrenenim...Hayat en büyük öğretici...Hiç istemesekte.... sevgilerimle iyi forumlar....
__________________ | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |