![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "Kim o????" başlıklı konu görüntüleniyor, "Zili çaldım. İçeriden bildik bir ses "kim o ? " dedi.Bir an bu soruyu hayatımın her evresinde ne denli çok duyduğumu düşündüm. "Benim" demeden önce kendimede aynı soruyu sordum: Kim ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 240 Rep: 23681 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kim o???? Zili çaldım. İçeriden bildik bir ses "kim o ? " dedi.Bir an bu soruyu hayatımın her evresinde ne denli çok duyduğumu düşündüm. "Benim" demeden önce kendimede aynı soruyu sordum: Kim o? Kimsin sen? Biz kimiz? Hani bazen bırakın başkalarının "neyin var" gibi sorularına cevap vermeyi, kendinizin kilere bile cevap veremezsiniz ya...... Annem içeriden hala bağırıyor: "KİM O"... Beynim cevaplanmamış sorular ve umarsız bakışlarında "bana dokunmayan bin yaşasın" diyebilen ortaçağ zihniyetini bütün zerafetle taşıyan insancıkların anlamsız sözleri ve yüzleriyle dolu.. Ama ruhum öyle değil (Ellerim şimdi senden arta kalan sıcaklığın gölgesinde dinlenip ruhumun buzlarını çözüyor... Biliyorum ki donarak öleceğim ellerimde, ellerinin sıcaklığı varken bile....) Benim anne ben kızın...... Kimiz biz? siz kimsiniz? S.G |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 222 Rep: 21986 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kim o???? guzel yazi , elinize saglik , paylastiginiz icin . |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 240 Rep: 23681 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kim o???? |
| | |
| | #4 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Cinsiyet: Rep Gücü: 499 Rep: 48958 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kim o???? Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 240 Rep: 23681 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kim o???? Teşekkür ederim güneşim.... Kapı çalıyor galiba......:)))) kim o ??? |
| | |
| | |