![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "Çöp Kamyonu" başlıklı konu görüntüleniyor, "Cöp Kamyonu Bir gun bir taksiye atladim ve havaalanindan hareket ettik. Sag seritte yol alirken siyah bir araba park ettigi yerden aniden yola, onumuze cikti. Taksi soforu sert bir sekilde ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | Çöp Kamyonu Cöp Kamyonu Bir gun bir taksiye atladim ve havaalanindan hareket ettik. Sag seritte yol alirken siyah bir araba park ettigi yerden aniden yola, onumuze cikti. Taksi soforu sert bir sekilde frene basti, kaydi ve diger arabaya carpmaktan milim farkiyla kurtuldu. Diger arabanin surucusu camdan basini cikartip bagirmaya ve kufretmeye basladi. Taksi soforu ona gulumsedi ve icten bir sekilde el salladi. Ve gercekten cok arkadascaydi.Sordum: 'Neden bunu yaptiniz? Adam neredeyse arabanizi mahvedip ikimizi de hastaneye gonderecekti.' Taksi soforu bana, simdi 'Cöp Kamyonu Kanunu' dedigim seyi ogretti. Sofor pek cok insanin cöp kamyonu gibi oldugunu acikladi. Her tarafta cöp dolu olarak dolaniyorlar; kizginlik, ofke ve hayal kirikligi dolular. Cöpleri biriktikce onu birakacak bir yere ihtiyac duyuyorlar ve bazan sizin uzerinize birakabilirler. Kisisel almayin. Sadece gulumseyin, onlar icin iyi seyler temenni edin ve yolunuza devam edin. Onlarin cöpünü alip isyerinize, evinize veya sokaktaki diger insanlara dagitmayin. Isin ana fikri şu ki, basarili insanlar cöp kamyonlarinin günlerini mahvetmesine ve ellerine gecirmesine izin vermezler. Hayat sabahlari pismanliklarla uyanmak icin cok kisa, dolayisiyla 'size iyi davranan insanlari sevin, iyi davranmayanlar icin dua edin.' Hayat %10 onunla ne yaptiginiz, %90 onu nasil alip karsiladiginizdir. kaynak:Lale Kulahçaoğlu Bir gun bir taksiye atladim ve havaalanindan hareket ettik. Sag seritte yol alirken siyah bir araba park ettigi yerden aniden yola, onumuze cikti. Taksi soforu sert bir sekilde frene basti, kaydi ve diger arabaya carpmaktan milim farkiyla kurtuldu. Diger arabanin surucusu camdan basini cikartip bagirmaya ve kufretmeye basladi. Taksi soforu ona gulumsedi ve icten bir sekilde el salladi. Ve gercekten cok arkadascaydi.Sordum: 'Neden bunu yaptiniz? Adam neredeyse arabanizi mahvedip ikimizi de hastaneye gonderecekti.' Taksi soforu bana, simdi 'Cöp Kamyonu Kanunu' dedigim seyi ogretti. Sofor pek cok insanin cöp kamyonu gibi oldugunu acikladi. Her tarafta cöp dolu olarak dolaniyorlar; kizginlik, ofke ve hayal kirikligi dolular. Cöpleri biriktikce onu birakacak bir yere ihtiyac duyuyorlar ve bazan sizin uzerinize birakabilirler. Kisisel almayin. Sadece gulumseyin, onlar icin iyi seyler temenni edin ve yolunuza devam edin. Onlarin cöpünü alip isyerinize, evinize veya sokaktaki diger insanlara dagitmayin. Isin ana fikri şu ki, basarili insanlar cöp kamyonlarinin günlerini mahvetmesine ve ellerine gecirmesine izin vermezler. Hayat sabahlari pismanliklarla uyanmak icin cok kisa, dolayisiyla 'size iyi davranan insanlari sevin, iyi davranmayanlar icin dua edin.' Hayat %10 onunla ne yaptiginiz, %90 onu nasil alip karsiladiginizdir. kaynak:Lale Kulahçaoğlu
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |