![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "süper" başlıklı konu görüntüleniyor, "Fıkra Silinmiştir (admin)..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 161 Rep: 15838 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | süper Fıkra Silinmiştir (admin) |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: Artvin -İstanbul/Pendik Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 40 Rep: 3885 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: süper > -'Peki Tayyibin saati nerede??' > -'Tayyibin saati xxxxxxx ofisinde, xxxxxxxx onu vantilator olarak kullaniyor..' Süper ötesi. |
| | |
| | #3 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: süper Ben bunu daha farklı duydum..Onuda ekliyeyim buraya :) Ama güzelmiş paylaşım için teşekkürler.. Adamın biri karısını çok seviyormuş. Karısı bir gün ölmüş ve adam da üzüntüsünden bir süre sonra ölmüş. Adam cennete gitmiş ve karısını bir türlü bulamamış. Meleklere sormuş: -Karım nerede? Melekler de adama: -Senin karın burada yok, belki cehennemde olabilir. Bir de orayı ara demiş. Adam karısının bir melek kadar temiz yürekli olduğunu düşündüğünden cehenneme bakmayı zaman kaybı olarak görmüş ama yine de merakından bakma istemiş ve cehenneme gitmiş. Adam, cehennemde kendi etrafında sürekli dönen kadınlar görmüş ve dayanamayıp bir zebaniye sormuş: -Ya hemşerim, bu kadınlar neden kendi etraflarında dönüyorlar? Zebani yanıtlamış: - Bu kadınlar kocalarını kaç kez aldattıysa kendi etraflarında o kadardönüyorlar. Meselâ şuradaki sarı saçlı olan kocasını 20 kere aldattığıiçin kendi etrafında 20 kere dönüyor. Adam sormuş: - Peki benim karımı gördünüz mü? Zebani yanıtlamış: -Senin karını vantilatör yaptık. |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 104 Rep: 10191 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: süper Bu konuda yazan dört üyenin üçü bayan hatta biri bana göre hala çocuk, ama gelin görün ki güya ego tatmini adına kullandıkları kelimelerin dağarcıklarında anlamı bile dar galiba ve özellikle konuyu açan arkadaşın geçmiş konularında daha ölçülü olduğunu hatırladıkça, gaflet dememek geliyor içimden ,gavs arkadaşımın haklı feveranınada duyarsız kalmaya içim elvermiyor, sizi asıl günah, yalan veya her neyse ondan kurtarmaya çalışan arkadaşımız gavs bence ne olur sesine kulak verseniz? Bu arada her konuya aşırı uçtan katılan gençler! kendi çapınızı aşmasanız daha hoş ve katılımcı görünürsünüz? başarılı olduğunuz veolacağınız birçok alan varken hemde. İyi forumlar. |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 194 Rep: 19289 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: süper Süper diye burda paylaştığınız fıkra sizi güldürmüş olabilir ama beni çok incitti.:( İster ateist olun, ister başka bir dine mensup olun,benim hiç umurumda değil. İslam dinini ne siz,ne de başkaları sevmek zorunda değilsiniz. Ama birazcık başka insanların inançlarına saygı duymayı öğrenin. Hz.Muhammed S.A.V karikatürü yüzünden Danimarka'da neler oldu? Dünyada neler oldu şöyle bir araştırın isterseniz.İslam dininin peygamberi fıkralarla,karikatürlerle ifade edilemez, islam dini bunu yasaklamıştır. Böyle hassas konularda yazarken daha dikkatli olmanızı temenni ediyorum. İslam dinine inanan ve Hz.Muhammed'e sevgiyle bağlı olan bizleri lütfen incitmeyin!!:(:(
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 161 Rep: 15838 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: süper yine herkes kendi dar kalıpları içinde değerlendirmiş.illaha kişisel suçlamaya gidiyorsunuz.ben bu konuyu açarken hiçbir amaç güdmeden açmıştım halbuki.. |
| | |
| | #7 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 194 Rep: 19289 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: süper Alıntı:
Sizin art niyetle yazmadığınızı biliyorum. Bu tip konular hakkında önce biraz araştırma yapsanız ve iki kere düşünüp bir kere yazsanız çok daha iyi olur diye düşünüyorum. Bu tip konular hassas konular ve toplumda infial yaratan konulardır. O yüzden biraz daha hassas ve dikkatli yazmakta fayda vardır. İyi Forumlar
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! | |
| | |
| | #8 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 161 Rep: 15838 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: süper Alıntı:
| |
| | |
| | |