FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > EĞLENCE > Öykü & Hikaye & Fıkra

süper

EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "süper" başlıklı konu görüntüleniyor, "Fıkra Silinmiştir (admin)..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18-05-2008, 10:54 PM   #1
Aktif Uye

carpediemcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İNADINA YAŞAMAKK...

carpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyor
süper

Fıkra Silinmiştir (admin)
carpediemcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 18-05-2008, 11:24 PM   #2
Yeni Uye

meys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Her Canlının Ölümü Tadacağını Ama Sadece Bazılarının Hayatı Tadacağını Öğrendim

meys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyor
Cevap: süper

> -'Peki Tayyibin saati nerede??'
> -'Tayyibin saati xxxxxxx ofisinde, xxxxxxxx onu vantilator olarak
kullaniyor..'
Süper ötesi.
meys isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 19-05-2008, 12:28 AM   #3
spermeydan 1.güzeli

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor

Ben bunu daha farklı duydum..Onuda ekliyeyim buraya :)
Ama güzelmiş paylaşım için teşekkürler..

Adamın biri karısını çok seviyormuş. Karısı bir gün ölmüş ve adam da üzüntüsünden bir süre sonra ölmüş. Adam cennete gitmiş ve karısını bir türlü bulamamış. Meleklere sormuş:
-Karım nerede?
Melekler de adama:
-Senin karın burada yok, belki cehennemde olabilir.
Bir de orayı ara demiş.
Adam karısının bir melek kadar temiz yürekli olduğunu düşündüğünden
cehenneme bakmayı zaman kaybı olarak görmüş ama yine de merakından bakma istemiş ve cehenneme
gitmiş.
Adam, cehennemde kendi etrafında sürekli
dönen kadınlar görmüş ve dayanamayıp bir zebaniye sormuş:
-Ya hemşerim, bu kadınlar neden kendi etraflarında dönüyorlar?
Zebani yanıtlamış:
- Bu kadınlar kocalarını kaç kez aldattıysa kendi etraflarında o kadardönüyorlar.
Meselâ şuradaki
sarı saçlı olan kocasını 20 kere aldattığıiçin kendi etrafında 20 kere dönüyor.
Adam sormuş:
- Peki benim karımı gördünüz mü?
Zebani yanıtlamış:
-Senin karını vantilatör yaptık.
sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 19-05-2008, 02:32 AM   #4
Aktif Uye

erkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyor

Bu konuda yazan dört üyenin üçü bayan hatta biri bana göre hala çocuk, ama gelin görün ki güya ego tatmini adına kullandıkları kelimelerin dağarcıklarında anlamı bile dar galiba ve özellikle konuyu açan arkadaşın geçmiş konularında daha ölçülü olduğunu hatırladıkça, gaflet dememek geliyor içimden ,gavs arkadaşımın haklı feveranınada duyarsız kalmaya içim elvermiyor, sizi asıl günah, yalan veya her neyse ondan kurtarmaya çalışan arkadaşımız gavs bence ne olur sesine kulak verseniz? Bu arada her konuya aşırı uçtan katılan gençler! kendi çapınızı aşmasanız daha hoş ve katılımcı görünürsünüz? başarılı olduğunuz veolacağınız birçok alan varken hemde. İyi forumlar.
erkişi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 19-05-2008, 03:49 AM   #5
Aktif Uye

SAHARAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Herkesçe sevilmek istiyorsanız, sıradan biri olmalısınız. O.W.

SAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyor

Süper diye burda paylaştığınız fıkra sizi güldürmüş olabilir ama beni çok incitti.:(
İster ateist olun, ister başka bir dine mensup olun,benim hiç umurumda değil.
İslam dinini ne siz,ne de başkaları sevmek zorunda değilsiniz.
Ama birazcık başka insanların inançlarına saygı duymayı öğrenin.
Hz.Muhammed S.A.V karikatürü yüzünden Danimarka'da neler oldu?
Dünyada neler oldu şöyle bir araştırın isterseniz.İslam dininin peygamberi
fıkralarla,karikatürlerle ifade edilemez, islam dini bunu yasaklamıştır.
Böyle hassas konularda yazarken daha dikkatli olmanızı temenni ediyorum.
İslam dinine inanan ve Hz.Muhammed'e sevgiyle bağlı olan bizleri lütfen incitmeyin!!:(:(
Alt 19-05-2008, 01:56 PM   #6
Aktif Uye

İNADINA YAŞAMAKK...

carpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyor

yine herkes kendi dar kalıpları içinde değerlendirmiş.illaha kişisel suçlamaya gidiyorsunuz.ben bu konuyu açarken hiçbir amaç güdmeden açmıştım halbuki..
Alt 20-05-2008, 11:15 AM   #7
Aktif Uye

SAHARAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Herkesçe sevilmek istiyorsanız, sıradan biri olmalısınız. O.W.

SAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyor

Alıntı:
carpediemcan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yine herkes kendi dar kalıpları içinde değerlendirmiş.illaha kişisel suçlamaya gidiyorsunuz.ben bu konuyu açarken hiçbir amaç güdmeden açmıştım halbuki..

Sizin art niyetle yazmadığınızı biliyorum. Bu tip konular hakkında önce biraz araştırma
yapsanız ve iki kere düşünüp bir kere yazsanız çok daha iyi olur diye düşünüyorum.
Bu tip konular hassas konular ve toplumda infial yaratan konulardır.
O yüzden biraz daha hassas ve dikkatli yazmakta fayda vardır.

İyi Forumlar
Alt 20-05-2008, 11:46 AM   #8
Aktif Uye

İNADINA YAŞAMAKK...

Alıntı:
SAHARAY´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sizin art niyetle yazmadığınızı biliyorum. Bu tip konular hakkında önce biraz araştırma
yapsanız ve iki kere düşünüp bir kere yazsanız çok daha iyi olur diye düşünüyorum.
Bu tip konular hassas konular ve toplumda infial yaratan konulardır.
O yüzden biraz daha hassas ve dikkatli yazmakta fayda vardır.

İyi Forumlar
keşke herkes benim kadar araştırsa..teşekkür ederim uyarın için.....!!

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:31 PM .