![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "Akşam Serinliği" başlıklı konu görüntüleniyor, "Akşam Serinliği Bir toplantıda: Amerikalı: - Biz Mars'a gideceğiz demiş. Alman: - Biz yakıtsız çalışan araba üreteceğiz demiş. Fransız: - Atom bombasını etkisiz hale getirecek projelerimiz var demiş. Bizim Temel ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Mesajlar: 1.553
Cinsiyet: Rep Gücü: 122 Rep: 12081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Akşam Serinliği Bir toplantıda: Amerikalı: - Biz Mars'a gideceğiz demiş. Alman: - Biz yakıtsız çalışan araba üreteceğiz demiş. Fransız: - Atom bombasını etkisiz hale getirecek projelerimiz var demiş. Bizim Temel durur mu? - Biz de güneşe gideceğiz demiş. Herkes şaşkın şaşkın: - Ama orası yakar deyince bizim Temel: - O kadarda enayi değiliz herhalde. Akşam serinliğinde gideceğiz !.. ![]()
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. |
| | |
| Sponsored Links |
| | |