![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "Berber Sırası" başlıklı konu görüntüleniyor, "Adam en yoğun saatte berbere girip sorar 'Ne zaman bana sıra gelir?' Berber, 'İki saat sonra,' der. Adam çıkar gider. Üç gün sonra aynı adam berbere girip sorar: 'Ne zaman ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8768 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Adam en yoğun saatte berbere girip sorar 'Ne zaman bana sıra gelir?' Berber, 'İki saat sonra,' der. Adam çıkar gider. Üç gün sonra aynı adam berbere girip sorar: 'Ne zaman bana sıra gelir?' Berber, 'Bir buçuk saat kadar,' der Adam çıkar gider. Bir hafta sonra yine aynı manzara:'Ne zaman bana sıra gelir?' Berber: 'En az bir saat.' Adam çıkar gider. Son seferinde berber dayanamaz, adamın ardından çırağını gönderir: 'Bak bakalım bu herif nereye gidiyor?' Bir süre sonra çırak döner:'Adamı izledim usta.' Berber merakla sorar: 'Ee, nereye gidiyor buradan cikinca?' Çırak cevap verir: 'Sizin eve usta!' ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 195 Rep: 19198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Berber Sırası Ayy adamın yüz ifadesini düşünüyorumda eminim mosmor kesilmiştir harika emeğine sağlık canım ![]()
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #3 | |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Berber Sırası Alıntı:
![]() ![]()
__________________ Cesaretin yoksa binmeye .. izle ve dinle .. | |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8768 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Berber Sırası Rica ederim tebessümleriniz içinde çok mutlu oldum :)
__________________ |
| | |
| | |