![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "evlilik" başlıklı konu görüntüleniyor, "Evlilik Soğuk ve karlı bir gecede tipiden yolunu kaybedenbir işadamı ve sekreteri arabalarını terketmek zorunda kalırlar ve uzunbiryürüyüşten sonra üşümüş ve ıslanmış durumdayken bir kulübe bulurlar. Kulübede bir yatak, bir ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 70 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evlilik Evlilik Soğuk ve karlı bir gecede tipiden yolunu kaybedenbir işadamı ve sekreteri arabalarını terketmek zorunda kalırlar ve uzunbiryürüyüşten sonra üşümüş ve ıslanmış durumdayken bir kulübe bulurlar. Kulübede bir yatak, bir uyku tulumu ve bir sürü battaniye bulunmaktadır.Geceyi geçirmeye hazırlanırlar ve işadamı bir centilmen olarak,yatağı sekreterine verir.. ''Ben yerde uyku tulumunda uyurum" der. Sekreter yatağına yatar, adam uyku tulumunun içine girerek fermuarıçeker. Bir süre sonra tam uyumak üzereyken, sekreterinin sesini duyar; ''Efendim, ben çok üşüyorum." Adam fermuarı açar,uyku tulumundan çıkar, bir battaniye alıp kadınınüzerine örter, tekrar uyku tulumuna girer, tam uyumak üzereyken yinesekreterinin sesini duyar; ''Efendim, ben hala çok üşüyorum." Adam yine fermuarı indirir, tulumdan çıkar, bir battaniye daha alıpkadının üstüne örter, uyku tulumuna girerek fermuarı çeker. Tam uykuya dalacağı sırada yine duyar; ''Ben yine çoooook üşüyorum". Adam yattığı yerden; ''Bir fikrim var." der. ''Burası ıssız bir yer. Neler olduğunu kimse göremez , istersenevliymişiz gibi davranabiliriz." Genç kadın kıkırdar; ''Tamam,bana göre hava hoş." Adam yattığı yerden avazı çıktığı kadar bağırır; ''''ÖYLEYSE KALK VE KAHROLASI BATTANİYEYİ KENDİN AL!!!!!"" iyiforumlar...
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: evlilik Daha once bunu bana bir arkadasim anlatmisti sonu bihayli komik gercekten ama gercek payida yok deyil hani...emegine saglik atmaca34 tesekkurler hos paylasimdi...
__________________ |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 70 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: evlilik birazda gülmeye ihtiyacımız var sanırım...... arkadaşların beğendiğini görmek daha hoş... iyi forumlar
__________________ |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 145 Rep: 14164 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: evlilik Gerçekten çok güzelmiş ya, en sonunda iyice sinirlenip kibarlıktanda çıktı yani:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 52 ![]() | Cevap: evlilik babamda şimdi nezeman evlencemi soruyodu:D:D:D |
| | |
| | #6 |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 327 Rep: 32306 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: evlilik Güzel bir fıkra bu denli sürükleyici ve seviyeli fıkrayı bizlerle paylaştığın için teşekkürler fıkrayı okuyanlar sonunu böyle hayal etmemiş olabilirler zira ısınmak için en alternatif yolu bilmeyen yoktur
__________________ Wenn ich Du wär, wär ich lieber ich !!! |
| | |
| | #7 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 246 Rep: 24397 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: evlilik Alıntı:
Güzel fıkra tşk atmaca.
__________________ Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir... SOKRATES | |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 70 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: evlilik sizin o güzel düşünceleriniz daha güzeldir eminim...... daha güzel fıkralar dileğimle.... iyi forumlar
__________________ |
| | |
| | #9 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 338 Rep: 33441 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: evlilik Sabah sabah güldürdün beni atmaca eğ tabi tam bi evlilik havasında laf söylemiş adam doğru söze ne gerek:)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | |