![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "fener bağçe" başlıklı konu görüntüleniyor, "Hakim sanığa sormuş: -Uluslararası kaçakçılık suçu ile suçlanıyorsun. Tüm deliller aleyhine. Söyleyecek bir şeyin var mı? Sanık boynunu bükmüş ve, -Aman hakim bey, demiş.. Ben Fenerbahçeliyim. Uluslararası ne gibi bir ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 114 Rep: 11187 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | fener bağçe Hakim sanığa sormuş: -Uluslararası kaçakçılık suçu ile suçlanıyorsun. Tüm deliller aleyhine. Söyleyecek bir şeyin var mı? Sanık boynunu bükmüş ve, -Aman hakim bey, demiş.. Ben Fenerbahçeliyim. Uluslararası ne gibi bir faaliyetim olabilir ki? fenerliler kızmayın bak ![]() sadece şaka fıkrabu |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: fener bağçe Ha ha ha, aman ne komik!!! Ne ise demiyorum bir şey, eğlenmenize bakın siz
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 114 Rep: 11187 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: fener bağçe sen söylemesende eğleniyorum onairci sen merak etme |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 430 Rep: 42684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: fener bağçe Ama güzelmiş kız hemen ne sinirleniyon bak fıkra işte:Entusiasmado:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 114 Rep: 11187 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: fener bağçe halbuki notda düşmüştüm fıkra diye ama ne yaparsın işte.... ![]() |
| | |
| | #6 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: fener bağçe Fıkra olduğunu anladım herhalde, anlayışsız değilim, ama söz konusu takım FENERBAHÇEMMM:) Birde doğru düzgün fıkra okumamış olsak ne ise:@
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |