![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "Gidiyorum!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Gidiyorum arkama bile bakmadan.Söylediğin sözlerle kırılan kalbimin parçalarını ve seni yüreğimin mezarına gömerek gidiyorum.Gözlerimdeki bulutların yağmur olup yağacaklarını bildiğim için gidiyorum.Bu akşam sigaram ve kalemim yalnızlığımı paylaşıyor.Sigaramdan derin bir nefes ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 263 Rep: 26052 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gidiyorum! Gidiyorum arkama bile bakmadan.Söylediğin sözlerle kırılan kalbimin parçalarını ve seni yüreğimin mezarına gömerek gidiyorum.Gözlerimdeki bulutların yağmur olup yağacaklarını bildiğim için gidiyorum.Bu akşam sigaram ve kalemim yalnızlığımı paylaşıyor.Sigaramdan derin bir nefes çekip dışarıda öfkeli esen rüzgarın sesini dinleyerek düşünüyorum... Seninle bir arkadaş grubunda karşılaşmıştık.Tanıştırıldığımızda sana dikkat bile etmemiştim.Nasıl tahmin edebilirdimki sana bu kadar bağlanacağımı. iki yıl önce aşık olduğum insanı toprağa verdikten sonra kalbimin kapısını kapatmıştım asla açılmayacaktı,bir daha seversem kaybetmeyi göze alamazdım.ama bu düşüncem seni ikinci defa gördüğümde kalbimde bittiğini sandığım duygular canlanmaya başlamıştı.Hoşlanmıştım senden,sanırım bu hoşlanmaktan da öte birşeydi.Seninde bana karşı ilgisiz olmadığını görünce ne çok sevinmiştim.Mutluydum hemde çok ama seni tanıdıkça kalbimi inciteceğini anlamıştım.Ama zamanla geçeceğini umut ediyordum.Sevgimiz henüz çok yeni tıpkı saksıya ekilen bir filiz gibi ben sevgimle büyütürüm onu diyordum. Eğer sonunda aydınlık olacaksa varsın şimdi karanlık olsun Eğer sonunda mutluluk olacaksa varsın şimdi anlaşmazlıklar olsun Eğer sonunda aşkımız galip gelecekse varsın şimdi bana söylediği kırıcı sözlerle yüreğim mağlup olsun Ama olmadı.Saksıya ektiğim sevgi çiçeği onu çok sevmeme rağmen solmaya başlamıştı.Senin bana söylediğin kırıcı sözlerle yinede sevgimizi yaşatmaya çalışıyordum.Belkilerle daha fazla yaşayamadı ve dün öldü sevgi çiçeğim.Biliyormusun hem uykusuz gecelerimin hemde öldürdüğün sevgimin katilisin.Dilerim müebbet hapislerde tutuklu kalırsın. Hatırlarmısın son tartışmamızda bana nefret ettirme kendinden demiştin ama şimdi ne gariptirki nefret edilen sen oldun.Bitti artık gözün aydın.Bu defa kalbimin kapısını ebediyyen kilitleyerek gidiyorum.Artık sen yoksun bende yokum. Dışarıda yağan yağmura aldırmadan; YÜRÜYORUM YALNIZLIĞIMA... Kaynak Selinam CEYLAN
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! Konu doğangüneş tarafından (07-04-2008 Saat 10:21 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 556 Rep: 55320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gidiyorum! emeğine sağlık,selinamm
__________________ Kalem eğri dilli,mürekkep siyah yüzlü,kağıt ikiyüzlü ! Şimdi kalkıp arzuhalimi yazmaya kimi mahrem kılayım? |
| | |
| | #5 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 9
Cinsiyet: Rep Gücü: 632 Rep: 62178 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gidiyorum! Çok güzel ellerine sağlık selinamm.Aynen devam güzelim..:Entusiasmado: Birde yazı boyutunu değiştirmesen daha iyi oluçaktı ama.Konu eklerken çıkıyor kurallar değiştirmeyin,rengiyle oynamayın diye guzelim.:Entusiasmado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 114 Rep: 11187 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gidiyorum! süper ötesi bir yorum tebrikler |
| | |
| | #7 | |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 263 Rep: 26052 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gidiyorum! Alıntı:
o zaman renk butonları neden var ki amacı ne bunun canım ben kullanmakta bi sakınca görmedim bide yazıyı daha albenili daha okunur bi şekle sokuyo bir çok yerde kullandığım için burda da kullanmak istedim yani tamamen herkese hitap eden bi göz zevki oluşsun diye ... ve herkese tşkler bu ilk denememdi inş. gerisi gelir :))
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! | |
| | |
| | #8 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 9
Cinsiyet: Rep Gücü: 632 Rep: 62178 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gidiyorum! Alıntı:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... | |
| | |
| | #9 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Gidiyorum! Selinamm senin ki kadar başarılı olmasada Cahit Sıtkı Tarancı da demiş ki Çölde bir yolcu gibi yalnızlığım içinde Kavrulup gidiyorum. Serseri bir rüzgar gibi hep ganimet peşinde Savrulup gidiyorum. Serçe kadar pervasız,bir günden ötekine Atlayıp gidiyorum. Bütün kumaşlarımı açtığım gibi yine Katlayıp gidiyorum. Bir kış güneşi gibi ben keyfimin esiri Görünüp gidiyorum. Ne belli bir yerim var,ne de sevdiğim biri Sürünüp gidiyorum..... C.Sıtkı Tarancı |
| | |
| | #10 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Gidiyorum! Cahit Sıtkı Tarancı sizi kıskanacaktır eminim
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |