![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "Temelin Avrupa Macerası" başlıklı konu görüntüleniyor, "Temel bir gün Avrupaya gider. Temel'in kötü bir alışkanlığıda vardır,sürekli içki içer. bir gün bir bara girip barmenden üç -bira ister ve· içer. üç-beş defa böyle yapınca barmen merak eder ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 430 Rep: 42684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Temelin Avrupa Macerası Temel bir gün Avrupaya gider. Temel'in kötü bir alışkanlığıda vardır,sürekli içki içer. bir gün bir bara girip barmenden üç -bira ister ve· içer. üç-beş defa böyle yapınca barmen merak eder ve sorar; "Niye hep üç tane bira içiyorsunuz? . ~Temel cevap verir; -"Ben,. Dursun ve' Hamdi bizler üçüzüz. Hepimiz dünyanın farklı yerlerindeyiz .. Hepimizde bara girdiğimizde birbirimizin yerıne bira içeriz, öteki iki birayı o .yüzden içiyorum" der. ~Yine günlerden bir, gün Temel bara gelir ve iki bira içer.barmen verir. Temel biraları içtikten sonra tam kalkarken'barmen sorar; "Allah rahmet eylesin efendim, kardeşinizin biri öldü herhalde?" deyince Temel cevap verir; ~Hayır ben içkiyi bıraktım da ..
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Temelin Avrupa Macerası Buda çok güzeldi canım eline sağlık.. |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Temelin Avrupa Macerası :):):):):):) tesekkurler... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |