![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "hadi öykü yazalım" başlıklı konu görüntüleniyor, "arkadaşlar hepbirlikte öykü yazalım herkes sadece bir cümle yazacak ve öykü devam edecek ben başlıyorum uzun ve kötü geçen gecenin ardından......"
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 303 Rep: 30015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hadi öykü yazalım arkadaşlar hepbirlikte öykü yazalım herkes sadece bir cümle yazacak ve öykü devam edecek ben başlıyorum uzun ve kötü geçen gecenin ardından...
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 114 Rep: 11187 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım gözlerim kızarmış bir şekilde uyandım |
| | |
| | #3 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Cinsiyet: Rep Gücü: 303 Rep: 30015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım sanki rüzgarla günışığı kolkola girip sızmışlardı pencereden içeri, perdenin gölgesi üzerimde geziniyordu...............
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 114 Rep: 11187 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım nefret etmiştim geceden ve kendimden. |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 303 Rep: 30015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım perdeyi söküp atınca gölgeler gidecek ve oda gibi benim içim de yüreğim de aydınlanacak gün doğacak gibi geldi.geceyi hatırlayınca neden böyle olduğunu kalbimin ne kadar ezildiğini hatırladım.güneş kapkara oldu birden tıpkı benim rüyalarım ve gecelerim gibi.kırmızı yaşlar süzüldü yanaklarıma...................
__________________ |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 303 Rep: 30015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım kalktım günahlarıma doğru yürüdüm.nerde olursam olayım peşimi bırakmayan günahlarıma.arkamda bıraktığım acılarım kırgınlıklarım onlar.kapıyı açtım ve hayat yeniden başladı........
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım önce kendime söz vermeliydim, birdahaa asla geriye bakmayacak ve yasanmamisliklar icin üzülmemeliydim. acilan kapi bana yarinlarimi vermeliydi....... (bu wakitde ancak bunlar aklima geldi, affiniza siginiyorum:Entusiasmado: |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 303 Rep: 30015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım ama bundan önce hep ihtimallere bıraktım hayatımı ve başarısız oldum kapıdan çıkarken yine aynı hatayı yapıyordum.silkelendim gölgede değil gün ışığındaydım içimi ve hayatımı aydınlatmam o geride kalan günahlarımı rafa kaldırmam gerekiyordu. yeni güne yeni hayata doğru adımlarımı sıralamaya başladım.gün okadar güzeldi ki baharın güzelliğininde insanın sarhoş olmaması mümkün değil.
__________________ |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| hadi, yazalım, öykü |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |