![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "hadi öykü yazalım" başlıklı konu görüntüleniyor, "dalga sesleri eşsiz bir senfoni gibiydi kulaklarımda................"
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 303 Rep: 30015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım dalga sesleri eşsiz bir senfoni gibiydi kulaklarımda.............
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #14 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Cinsiyet: Rep Gücü: 303 Rep: 30015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım sohbeti de kendisi de çok duruydu sanki hayat ona hiç elini sürmemiş gibi acıtmamış gibi.
__________________ |
| | |
| | #15 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 303 Rep: 30015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım evet yeni hayat penceresi bu kadın olabilirmiydi bu kadar kederden sonra?
__________________ |
| | |
| | #18 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 303 Rep: 30015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım beklediğim kadın geldi tüm gece onu seyredebilecek ve duyabilecektim ama o a herşey onun büyüsüyle durdu sanki zamanla beraber.
__________________ |
| | |
| | #19 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 263 Rep: 26052 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi öykü yazalım onunla karşılaşınca neden kalbim bu kadar hızla çarptıki anlayamadım yllardır bu duyguyu tatmamıştım yoksaaa aşıkmı oluyordum ..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| hadi, yazalım, öykü |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |