![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "genç kız ve delikanlı............." başlıklı konu görüntüleniyor, "Bir genç kız delikanlıya sorar: "Benden hoslanıyor musun?" Çocuk hayır diye cevap verir. Kız sorar: "Beni sevimli buluyormusun?" Çocuk hayır diye cevap verir. Kız sorar: "Kalbinde yerim var mi?" Çocuk ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 44 Rep: 4334 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | genç kız ve delikanlı............. Bir genç kız delikanlıya sorar: "Benden hoslanıyor musun?" Çocuk hayır diye cevap verir. Kız sorar: "Beni sevimli buluyormusun?" Çocuk hayır diye cevap verir. Kız sorar: "Kalbinde yerim var mi?" Çocuk hayır diye cevap verir. Kız sorar:"Peki gidersem benim için ağlar misin?" Çocuk hayır diye cevap verir. Kız üzgün gitmek üzere arkasını döner. Çocuk onu kollarına, alır ve: "Ben senden hoslanmıorum, seni seviyorum. Seni sevimli değil bas döndürücü buluyorum. Kalbimde sana yer yok, benim kalbim sensin ve senin arkandan ağlamam, senin için olurum" der. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 168 ![]() ![]() | Cevap: genç kız ve delikanlı............. offfffffffffff ya güzellldiii |
| | |
| | |