![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "rüşvet" başlıklı konu görüntüleniyor, "RÜŞVET VERME SANATI Polis - Beyefendi radar uygulamamız vardı. Hız sınırını aştınız. Adam - Aşmadım birader. Polis - Beyefendi radar kayıtlarını gösterebiliriz. Adam -Bakın! Ben Mustafa'nın arkadaşıyım, uğraşmayın benimle Polis ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: Eskişehir
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 863 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | rüşvet RÜŞVET VERME SANATI Polis - Beyefendi radar uygulamamız vardı. Hız sınırını aştınız. Adam - Aşmadım birader. Polis - Beyefendi radar kayıtlarını gösterebiliriz. Adam -Bakın! Ben Mustafa'nın arkadaşıyım, uğraşmayın benimle Polis - Mustafa mı o da kim ? Adam -Sen Mustafa'yı tanımıyor musun? Polis -Ee şey hatırlayamadım... Adam - Dur yanımda resmi var sana göstereyim. Adam cebinden bir 10 milyonluk çıkartır, polise uzatır ve üzerindeki Atatürk resmini gösterir. Polis - Haa, pardon şimdi hatırladım. Tamam. Adam -Gidebilir miyim? Polis -Şey, bu Mustafa'nın başka resmi var mı yanınızda ? Adam - Eeeh be... Arkadaş dediy sek bütün albümü yanımızda taşımıyoruz... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 152 Rep: 14806 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: rüşvet Yanında albüm taşımıyor ise telefonuna kaydetsin bakalım, nasıl olacak:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |