![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "sarışın" başlıklı konu görüntüleniyor, "SARIŞIN TALİPLERİ Kızın birinin 3 tane talibi varmış ve bir türlü karar veremiyormuş. Bir gün arkadaşına gitmiş ve benim 3 tane talibim var ve karar veremiyorum demiş. Arkadaşı hemen mesleklerini ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: Eskişehir
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 863 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sarışın SARIŞIN TALİPLERİ Kızın birinin 3 tane talibi varmış ve bir türlü karar veremiyormuş. Bir gün arkadaşına gitmiş ve benim 3 tane talibim var ve karar veremiyorum demiş. Arkadaşı hemen mesleklerini sormuş doktor, telefoncu, öğretmen demiş. Arkadaşı hemen öğretmeni seç demiş neden diye sormuş. Arkadaşı demiş: Doktor devamlı sıradaki der demiş telefoncu sürekli meşgul ama öğretmen anlamadıysan tekrarlar. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
![]() | |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: Eskişehir
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 863 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sarışın |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |