![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "yaşayarak öğrenmek" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bir gün Napolyon düşman askerlerinden kaçıyormuş Köşe başında bir bakkal görmüş ve içeri girerek beni çabuk sakla sana emrediyorum demiş bakkal Napolyonu saklamış az sonra askerler gelmiş bakkal ileriye doğru ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 40 Rep: 3970 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaşayarak öğrenmek Bir gün Napolyon düşman askerlerinden kaçıyormuş Köşe başında bir bakkal görmüş ve içeri girerek beni çabuk sakla sana emrediyorum demiş bakkal Napolyonu saklamış az sonra askerler gelmiş bakkal ileriye doğru koşarak bir grup geçti diye askerleri kandırmış sonra dışarı çıkan Napolyana afedersiniz ama ölümle bu kadar burun buruna gelmek nasıl bir duygu diye sormuş Napolyon sinirlenerek sen nasıl benimle dalga geçersin demiş ve askerlerine emir vermiş bağlayın bu adamı Zavallı adamın gözleri bağlanmış kurşunlar namlulara getirilmiş iş bir tek ateş emrine kalmış adam içinden naptın sen birazdan öleceksin diye geçirirken bir el bakkalın gözündeki bağı çözmüş ve tam karşısında Napolyon duruyormuş işte böyle bir duygu hiç bir şey yasanmadan öğrenilmez demiş |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |