![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "Porsche" başlıklı konu görüntüleniyor, "Ferdinand Porsche, ölür ve öbür dünyada melekle tarafından karşılanır. Melekler kendisinin olağanüstü otomobil tasarımından dolayı bir dilek hak ettiğini söyleyerek, arzusunu sorar. Porsche: - "Tanrı ile bir konuda konuşmak isterdim." ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | Porsche Ferdinand Porsche, ölür ve öbür dünyada melekle tarafından karşılanır. Melekler kendisinin olağanüstü otomobil tasarımından dolayı bir dilek hak ettiğini söyleyerek, arzusunu sorar. Porsche: - "Tanrı ile bir konuda konuşmak isterdim." der. Melek derhal isteğini yerine getirmek üzere Ferdinand Porsche'yi bir salona alır. Porsche Tanrıya sorar: - " Kadını yaratırken düşüncelerin nerdeydi?" Tanrı: -" Ne demek istiyorsun?" Porsche: -" çok hatalı yaratmışsın!" 1. Ön taraf aerodinamik değil. 2. çok ses yapıyor. 3. Bakim masrafları yüksek. 4. Ayda 5–6 gün tamamen kullanılmaz durumda. 5. Arka taraf çok sarkık duruyor. 6. Sürekli boyanması ve yenilenmesi gerekiyor. 7. Egzoz, emisyona çok yakin. 8. Farlar genellikle küçük. 9. Yakıt da son derece pahalı. Tanrı kısaca düşündükten sonra cevap verir : -"Ferdinand, bunların hepsi doğru olabilir ama istatistiklere göre birçok erkek benim icadım' a senin icadından daha fazla biniyor !!"
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |