![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "Cennette İki Kadın" başlıklı konu görüntüleniyor, "CENNETE 2 KADIN.... 1- selam, benim adım wanda. 2- selam, benimkide slyvia, sen nasıl öldün? 1- donarak öldüm. 2- ne kadar korkunç. 1- yok o kadar kötü değildi, soğuktan titremem ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6142 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cennette İki Kadın CENNETE 2 KADIN.... 1- selam, benim adım wanda. 2- selam, benimkide slyvia, sen nasıl öldün? 1- donarak öldüm. 2- ne kadar korkunç. 1- yok o kadar kötü değildi, soğuktan titremem geçince ısınmaya başladım ve uyku bastı, sonunda huzur dolu bir ölüm. 2- peki sen nasıl öldün? 1- ağır bir kalp krizi geçirdim. kocamın beni aldattığını sandım, onu iş üstünde yakalamak için eve erken geldim, fakat evde tek başına televizyon seyreder halde buldum. 2- sonra ne oldu? 2- kesinlikle evde başka bir kadının olduğundan emindim, bütün evi aramaya başladım. çatıyı, yatakların altını ama her yeri aradım fakat bulamadım. ama aşırı yorulmuştum, kalp krizi geçirdim ve öldüm. 2- keşke derin dondurucuya baksaydın, şu anda ikimiz de yaşıyor olacaktık... |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |