![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "Temel derki.." başlıklı konu görüntüleniyor, "Temel derki.. Bir gün Dursun Temel’e sorar. - Ola Temel - Ne var Dursun - Bebek nasıl olur? - Ne dedun sen şimdi nerden geldi akluna ola Dursun! - Ne ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 610 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Temel derki.. Bir gün Dursun Temel’e sorar. - Ola Temel - Ne var Dursun - Bebek nasıl olur? - Ne dedun sen şimdi nerden geldi akluna ola Dursun! - Ne bileyim ben hep bebekleri leylekler geturur derlerdide onu oyle bilurdum! - Haa sen şu babanun seni anana nasıl yapturdi onimi demek istedun da! - Ola he bende nasil oldumda habu hayat yolina girdum da! - Bak şimdi ben sana anlatayim da dinle! Şimdi senun yola girmen içun düğmeye basan o babandur. - Ola ne düğmesi da? - Ananun düğmesine da! Dinle heyecalanma! - Tamam ama çok heyecanlandum da, nede olsa ben yola geleceğun ya! - Şimdi düğmeye basan baban, seni gideceğun yola çıkaran ise o anandur da! - Yani tamamda gazumi kim koydi? Yola gideceğum nede olsa! - Hasbunallah! Ola Dursun ne salaksun! Bababan gazuni koydi ananda yola çıkardi seni da..hala anlamadunmi! Der Temel’de dursuna! ![]() Yazar: Alem-i Sır Sizlere sunar! |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |