![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "Kaybolursan Seni Nasıl Bulacağız!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Su,ateş ve ahlak dostluk kurmuşlar,dolaşırlarken birbirlerini merak etmeye başlamışlar. Suya sormuşlar. (Kaybolursan seni nasıl bulacağız ?) Yanıt.(Nerde bir şırıltı duyarsanız ben oradayım.) Ateşe.(seni yitirirsek ne yapalım?) Ateş.(Bir duman gördüğünüz yerde ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35829 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kaybolursan Seni Nasıl Bulacağız! Su,ateş ve ahlak dostluk kurmuşlar,dolaşırlarken birbirlerini merak etmeye başlamışlar. Suya sormuşlar. (Kaybolursan seni nasıl bulacağız ?) Yanıt.(Nerde bir şırıltı duyarsanız ben oradayım.) Ateşe.(seni yitirirsek ne yapalım?) Ateş.(Bir duman gördüğünüz yerde ben varım) Sıra ahlaka gelince.yanıt şu olmuş. Beni kaybederseniz,bir daha kesinlikle bulamazsınız !''
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 75 Rep: 7287 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kaybolursan Seni Nasıl Bulacağız! Harika bir anlam ifade eden cümleler bunlar, kaybedilmemesi lazım bencede, hepsininde; emeğinize sağlık. |
| | |
| | #3 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35829 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kaybolursan Seni Nasıl Bulacağız! Alıntı:
![]() ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com | |
| | |
| | #4 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kaybolursan Seni Nasıl Bulacağız! emeğine sağlık ablacım hakikaten çok anlamlı. |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: SİNOP
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8857 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kaybolursan Seni Nasıl Bulacağız! emeğine sağlık doğangüneş allah bize ahlakı kaybettirmesin.Kaybedenlerede allah yardımetsin bu devirde işimiz çok zor.
__________________ ![]() |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kaybolursan Seni Nasıl Bulacağız! BU kadar kısa ve öz , bu denli köklü bir konu anlatılamazdı sanırım . Çok iyi yapmışsın sanım siteye eklemekle . Çoğumuzun zihnindekilerin kelimeye dökülmüş halini bulmuşsun , emeğine sağlık :) |
| | |
| | #7 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: NapCéN qı YaNıMaMı GéLCéN :) Yaş: 14
Cinsiyet: Rep Gücü: 34 Rep: 3375 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kaybolursan Seni Nasıl Bulacağız! Çok Anlamlı Cümleler Hakikaten Çok Güzel Kelimelerle İfade Edilmiş.Paylaşım İçin Sağol Ablacım... ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #8 | |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Kaybolursan Seni Nasıl Bulacağız! Alıntı:
teşekkür ederim paylaşım için | |
| | |
| | #9 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kaybolursan Seni Nasıl Bulacağız! Dogangunes, hanı tarıf edılemez dedıgımız durumlar yada kısıler olur ya, forumda kısa surede tarıf edılemezler lısteme gırdın , harıkasın, emegıne saglık kardesım... |
| | |
| | #10 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35829 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kaybolursan Seni Nasıl Bulacağız! Alıntı:
![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |