![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "Cennette Nikah" başlıklı konu görüntüleniyor, "Evlenme hazırlığı içinde olan bir çift trafik kazasında ölüp Cennete giderler. Damat adayi durumu görevli meleğe anlatarak evlenip Evlenemeyeceklerini sorar. "Bir bakayım" der, görevli melek. Aradan 3 ay geçtikten sonra ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | Cennette Nikah Evlenme hazırlığı içinde olan bir çift trafik kazasında ölüp Cennete giderler. Damat adayi durumu görevli meleğe anlatarak evlenip Evlenemeyeceklerini sorar. "Bir bakayım" der, görevli melek. Aradan 3 ay geçtikten sonra görevli melek mağdur çifte Sevinçli haberi vermek için "Hersey ayarlandı. Sizi Evlendirebiliriz" der. "Şey... Biz düsündükde, Acaba Evliliğimiz yürümezse bizi boşayabilirmisiniz ?" diye sorar Damat adayi. Görevli melek gök gürültüsü sesiyle son derece kızgın bir Şekilde; "Siz Manyak mısınız? Cennette bir imam bulabilmek icin 3 Ayımı verdim. Avukat bulmak ne kadar surer tahmin edebiliyor musunuz?"...
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 87 Rep: 8316 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Cennette Nikah Adama bak yha daha evlenmeden boşanma planı yapıyor. Hem nasıl yani Cennette imam yokmuymuş, ne demek şimdi avukatlar cennette gidemiyorlar mı avukanlara haksızlık yapıyorlar mı demek istiyor:s
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |