![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "Dostluğun değerini bilenlere" başlıklı konu görüntüleniyor, "Dostluk Zor zamanlarda kucaklaşmak, Ekmeğini paylaşmak, Ayni yıldıza bakarken bir kaç damla gözyaşı akıtmak, Ve ayrılırken buğulu gözlerle bakışabilmektir dostluk…” Bir dostunuz olsun! Gecenin yarısında "Acaba ..!" demeden arayabileceğiniz, Arayıp ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35829 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dostluk Zor zamanlarda kucaklaşmak, Ekmeğini paylaşmak, Ayni yıldıza bakarken bir kaç damla gözyaşı akıtmak, Ve ayrılırken buğulu gözlerle bakışabilmektir dostluk…” Bir dostunuz olsun! Gecenin yarısında "Acaba ..!" demeden arayabileceğiniz, Arayıp "Derdim var..." dediğinizde, derde derman sesiyle ruhunuza hayat üfleyen nefesini hissedebileceğiniz, Arayıp "Seni Allah için seviyorum" diyebileceğiniz, Kapısını çalıp "Haydi gidelim!" dediğinizde merdâne ve hasbî, "Nereye?" diye sormayacak kadar sizden olduğunu bildiğiniz, Eşinizi yani şerefinizi ve namusunuzu, çocuklarınızı yani istikbalinizi gözünüz arkada kalmadan kendisine emanet edebileceğiniz, Kalbinizi, hissinizi, ruh dünyanızın engin ufuklarını merhametkâr maviliğiyle kuşatmasına "Evet" diyebileceğiniz, Düşüp sürçtüğünüzde sizi siyanet kanatlarıyla himaye eden ve size uzattığı eline elinizi tereddütsüz verebileceğiniz, Ihtiyaç duyduğunuz yer ve zamanda "Kimim var ki..?" demeden "Ben varım!" nidâsıyla sizi kendisi gibi hissedebilecek, Dostum, sevdiğim" dediğinizde aklınızdan şüphe ve tereddüte dâir kırıntıların dahi geçmeyeceği, samimi, candan Ve... Sizde siz olmuş, sizin onda o olduğunuz . . . Bir dostunuz olsun.
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 | ||
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Dostluğun değerini bilenlere Alıntı:
Alıntı:
paylaşım için teşekkürler doğangüneş | ||
| | |
| | #3 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Dostluğun değerini bilenlere çok güzel özetlemişsin ablacım.. Bana biraz önce arkadaşlıkla ilgili bir sms geldi paylaşmak isterim.. "2 gözünün arasındaki ilişkiyi hiç düşündün mü?1likte kırpılır,1likte hareket eder,1likte ağlar ve 1likte uyurlar; 1birlerini hiç görmemelerine rağmen..Arkadaşlık da öyledir, arkadaşsız 1 hayat çekilmez olur..İyi ki hayatımdasın canım arkadaşım" |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 43 Rep: 4251 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Dostluğun değerini bilenlere dost dediğin ırmak gibi olmalı....çıkarsız...sade.... hep aynı yöne akmalı..ama gün gelipte o ırmağın suyunda azalma ve çoğalmalara görede dostuluk şekillenmeli ama asla yönünde sapma olmamalı............ Dost yüreği saran duvardır Aşk yürekte tüy iken dost yürekte demir ökçedir. Sevgi yürekte kor iken, Dost yüreği taşıyan kafestir Yalnızlık yürekte su iken Dost yüreği saran duvardır Evet dost yüreği saran duvardır ve dostun duvarını sağlamlaştıracak harc olmak gerekiyor dosta Konu yavuz01 tarafından (11-01-2008 Saat 09:32 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |