![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "ağlatacak kadar güzel ve kısa bir hikaye...." başlıklı konu görüntüleniyor, "Bir gün cephede göz gözü gömüyor.siperde bir asker en iyi arkadaşının meydanda düştüğünü görmüş.komutana: 'gidip arkadaşımı alabilirmiyim' demiş.komutan olmaz o zaten çoktan ölmüştür diye reddetmiş.asker ısrar edince komutan razı olmuş.asker ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ağlatacak kadar güzel ve kısa bir hikaye.... Bir gün cephede göz gözü gömüyor.siperde bir asker en iyi arkadaşının meydanda düştüğünü görmüş.komutana: 'gidip arkadaşımı alabilirmiyim' demiş.komutan olmaz o zaten çoktan ölmüştür diye reddetmiş.asker ısrar edince komutan razı olmuş.asker nasıl olduysa arkadaşını sırtlayıp sipere getirmiş.komutan demişki: 'bak sana demiştim arkadaşın çoktan ölmüş. oraya gittiğine değmedi' . asker dedi komutanım demiş.ben yanına gittiğimde hala yaşıyordu.ve onun son sözlerini duymak benim için dünyalara bedeldi.'GELECEĞİNİ BİLİYORDUM DOSTUM. GELECEĞİNİ BİLİYORDUM' ![]()
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: ağlatacak kadar güzel ve kısa bir hikaye.... ellerine sağlık gerçekten güzel bir konu ben ilk okuduğumda çok duygulanmıştım
__________________ Sekerat-ı Mevt |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ağlatacak kadar güzel ve kısa bir hikaye.... ben ağlamıştım :(((((((
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |