![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "vampir!!!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alman İngiliz ve Türk vampirler kendileri arasında yarışa girmişler bu gece kim daha çok av bulup kanını emecek diye kimden başlayalım derken Alman vampir ben başlayacağım demiş ve havadan aşağı ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | vampir!!! Alman İngiliz ve Türk vampirler kendileri arasında yarışa girmişler bu gece kim daha çok av bulup kanını emecek diye kimden başlayalım derken Alman vampir ben başlayacağım demiş ve havadan aşağı doğru inmiş birde gelmiş ki ağzı gözü kan icinde ne yaptın diye sormuş İngiliz ve Türk vampirler şu aşağıdaki ahırı gördünüz mü demiş evet peki oradaki inekleri gördünüzmü demiş evet demişler. işte ben ordaki ineklerden birinin kanını emdim geldim demiş sıra İngiliz oda dalışa geçmiş ve ağzı gözü kan icinde gelmiş ne yaptın diye sormuşlar Alman ve Türk vampir şu aşağıdaki evi gördünüz mü demiş gördük demişler peki yanındaki kümesi gördünüz mü demiş gördük demişler işte ben oradaki 20 tane tavuğun kanını emdim geldim demiş sıra bizim Türk vampire gelmiş oda dalışa geçmiş ve aşağı doğru inmiş ve bir süre sonra onunda ağzı gözü kan içinde gelmiş Alman ve İngiliz vampiri sormuşlar sen peki ne yaptın diye oda demiş ki şu aşağıdaki evi gördünüz mü demiş gördük demişler peki onun yanında bir ağaç var demiş onu gördünüz mü demiş evet gördük demişler peki onun yanında bir direk var onu gördünüz mü demiş evet gördük demişler işte ben onu göremedim demiş ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: vampir!!! hoş bi fıkra ellerine sağlık.ancak foruma daha önce eklenmiş bi fıkra bu,araştırmadan konu açmışsın bence önce araştır yoksa açarsın emeğine yazık olmasın zira aynı konulardan önce yazılan kalıyor sonra eklenen siliniyor.saygılar
__________________ Sekerat-ı Mevt |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |