![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "Avrupa Birliği yollarında Türkiye" başlıklı konu görüntüleniyor, "Yıl 2050. AB Komisyonu Başkanı odasında otururken, yardımcısı içeriye heyecanla girer: -Efendim, Türkiye tüm isteklerimizi yerine getirdi. Onları AB'ye alacak mıyız? AB Başkanı: -Yok canım, henüz olmaz. Git, duyur, Tüm ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | Avrupa Birliği yollarında Türkiye Yıl 2050. AB Komisyonu Başkanı odasında otururken, yardımcısı içeriye heyecanla girer: -Efendim, Türkiye tüm isteklerimizi yerine getirdi. Onları AB'ye alacak mıyız? AB Başkanı: -Yok canım, henüz olmaz. Git, duyur, Tüm Türkiye İngilizce konuşacak,Türkçe'yi yasaklıyorum. -Efendim onu 5 sene önce yaptılar. Hatırlamıyor musunuz? -O zaman söyle Kıbrıs'ı versinler ... -Efendim onu da 40 sene önce verdiler zaten ... -O zaman söyle Güneydoğu'ya özerklik versinler. -Aman efendim, Türkiye'de Güneydoğu mu kaldı, 2020' de bağımsız devlet oldu ya orası zaten. -O zaman söyle, (sözde) Ermeni soykırımını tanısınlar. -Efendim, sadece Ermeni değil, Pontus, Yunan, Bulgar, Rus, Ukrayna, Moldova soykırımını bile tanıdılar, hatta Çanakkale savaşından dolayı İngiliz, Avustralya, Yeni Zelanda soykırımını bile tanıdılar ya ... Nasıl unuttunuz. -Hmm. O zaman söyle, kokoreç yasaklansın. -Aman efendim, onu yemeyi 2007' te bıraktılar. -İsa aşkına, ya ne bileyim? Kınayı yasaklayın, yakamasınlar. -Ooooo beyefendi. Onu da çoktan bıraktılar. AB Başkanı düşünür taşınır ve; -Eee ... Dağıtın o zaman Avrupa Birliğini ... Ne güzel anlatılmış ama
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |