![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "kutsal su" başlıklı konu görüntüleniyor, "Peder, kiliseden iceri girer ve icerde onu bekleyen 4 tane rahibeyle karsilasir. Ne beklediklerini sorar. Rahibelerde gunah cikartmaya geldiklerini soylerler. Peder sirayla gelmelerini soyler. 1-nci rahibe gider ve; -Peder, ben ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 437 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kutsal su Peder, kiliseden iceri girer ve icerde onu bekleyen 4 tane rahibeyle karsilasir. Ne beklediklerini sorar. Rahibelerde gunah cikartmaya geldiklerini soylerler. Peder sirayla gelmelerini soyler. 1-nci rahibe gider ve; -Peder, ben cok buyuk bir gunah isledim, sol elinle bir erkeyin cinsel organini elledim- der. peder de: - git suradaki kutsal suyun icine sol elini sok rahibe gider elini kutsal suya sokup cikartir. 2-nci rahibede gider ve pedere - peder, ben de sol elimle bir erkegin cinsel organini elledim ve birazda oksadim; peder - sen de git sol elini kutsal suya sok ve elini ovala rahibe gider pederin dediklerini yapar. O sirada peder bagirismalar duyar yerinden cikar - ne oluyor orda 3-ncu ile 4-ncu rahibeler kavga etmektedir. Peder niye kavga ettiklerini sorar 3-ncu rahibe, 4-ncu rahibenin kendi sirasini kapmak istedigini soyler 4-ncu rahibe de - peter o suya götünü sokmadan ben ağzımı yıkamak istiyorum da |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |