![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "Sarışınlar niye aptal?.." başlıklı konu görüntüleniyor, "Adamın biri birgün Tanrı'ya sorar: - Tanrım sarışınlar niye bu kadar güzeldir? Tanrı: - Siz onlara aşık olun diye... Adam bu sefer; "peki niye bu kadar aptallardır?" diye sorar. Tanrı: ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | Sarışınlar niye aptal?.. Adamın biri birgün Tanrı'ya sorar: - Tanrım sarışınlar niye bu kadar güzeldir? Tanrı: - Siz onlara aşık olun diye... Adam bu sefer; "peki niye bu kadar aptallardır?" diye sorar. Tanrı: - Size aşık olsunlar diye!
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
| Sponsored Links |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 164 Rep: 16129 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sarışınlar niye aptal?.. Çok güldüm harikaydı.Ellerine sağlık.............. |
| | |
| | #5 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 120 Rep: 11692 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sarışınlar niye aptal?.. Alıntı:
valla çok güldürdün ozi nerden bulursun böyle şeyleri kankam ya:))))))))bende saçlarımı fuşya renk yaptıracam umarım onlar içinde buna benzer birşey yoktur:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN | |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Sarışınlar niye aptal?.. kankam sen zaten zeki birisisin sarışın arkadaşlarım aldırmasın espiri amaçlıdır :))
| | |
| | #9 |
| Aktif Uye ![]() | Sarışınlar niye aptal? yokya maksat espirisi olsun diye söyledim :))
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |