![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "dua mutlaka okuyun lütfen" başlıklı konu görüntüleniyor, "DUA Tanrım, Beni yavaşlat. Aklımı sakinleştirerek kalbimi dinlendir... Zamanın sonsuzluğunu göstererek bu telaşlı hızımı dengele... Günün karmaşası içinde bana sonsuza kadar yaşayacak tepelerin sükunetini ver Sinirlerim ve kaslarımdaki gerginliği, belleğimde ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | dua mutlaka okuyun lütfen DUA Tanrım, Beni yavaşlat. Aklımı sakinleştirerek kalbimi dinlendir... Zamanın sonsuzluğunu göstererek bu telaşlı hızımı dengele... Günün karmaşası içinde bana sonsuza kadar yaşayacak tepelerin sükunetini ver Sinirlerim ve kaslarımdaki gerginliği, belleğimde yaşayan akarsuların melodisiyle yıka, götür. Uykunun o büyüleyici ve iyileştirici gücünü duymama yardımcı ol... Anlık zevkleri yaşayabilme sanatını öğret; bir çiçeğe bakmak için yavaşlamayı, güzel bir köpek ya da kediyi okşamak için durmayı, güzel bir kitaptan birkaç satır okumayı, balık avlayabilmeyi, hülyalara dalabilmeyi öğret... Her gün bana kaplumbağa ve tavşanın masalını hatırlat. Hatırlat ki yarışı her zaman hızlı koşanın bitirmediğini, yaşamda hızı arttırmaktan çok daha önemli şeyler olduğunu bileyim... Heybetli meşe ağacının dallarından yukarıya doğru bakmamı sağla. Bakıp göreyim ki, onun böyle güçlü ve büyük olması yavaş ve iyi büyümesine bağlıdır... Beni yavaşlat Tanrım ve köklerimi yaşam toprağının kalıcı değerlerine doğru göndermeme yardım et. Yardım et ki, kaderimin yıldızlarına doğru daha olgun ve daha sağlıklı olarak yükseleyim. Ve hepsinden önemlisi... Tanrım, Bana değiştirebileceğim şeyleri değiştirmek için CESARET, Değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etmek için SABIR, İkisi arasındaki farkı bilmek için AKIL ve beni aşkın körlüğünden ve yalanlarından koruyacak DOSTLAR ver... ( HİTİTLERİN M.Ö. 2000 YILINDAKi DUVAR YAZISINDAN ALINMIŞTIR.)
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Rep Gücü: 352 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: dua mutlaka okuyun lütfen Tanrım, Bana değiştirebileceğim şeyleri değiştirmek için CESARET, Değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etmek için SABIR, İkisi arasındaki farkı bilmek için AKIL ve beni aşkın körlüğünden ve yalanlarından koruyacak DOSTLAR ver... Allah hepimize sabır,cesaret,ve iyi dostlar nasip etsin,güzel bir paylaşım olmuş emeğine sağlık. |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: dua mutlaka okuyun lütfen Teşekkür ederim ama senin yazdıkların da bayaa anlamlı tabii bilene değil mi kanka :)
| | |
| | #4 |
Rep Gücü: 352 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: dua mutlaka okuyun lütfen Evet kanka bilene tabiykide sende sağol:) |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: dua mutlaka okuyun lütfen Nedemiş atalarımız anlayana davul zurna hoş anlamaya her şey boş :) kanka kendine dikkat et :) anladın sen onu
| | |
| | #6 |
Rep Gücü: 352 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: dua mutlaka okuyun lütfen Anladım kanımca kanka sende ok dikkat et:) |
| | |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: dua mutlaka okuyun lütfen not alınmıştır kanka anladım ben onu :)
| | |
| | #8 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Rep Gücü: 65 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: dua mutlaka okuyun lütfen ya herşey hoş da ben dua ederken Tanrım sıfatını kullanmayı sevmiyorum,Allah ım,Rabbim ..... daha çok sıfat varken.değil mi.ama yinede herşeyin ama herşeyin hayırlısnı versin Rabbim cümlemize. |
| | |
| | #9 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: dua mutlaka okuyun lütfen evet haklısın bencede allahom demek en doğrusu
| | |
| | #10 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: trabzon Yaş: 22
Rep Gücü: 5 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: dua mutlaka okuyun lütfen en çok dikkatimi çeken şey... milatın değişmiş olması falan önemli diil..karanlık devirler..ilkellik falan doğru değil bunlar...o günün şartları farklı bile olsa bakın arkadaşlar aynı duygular hissediliyor...hani bazen muhakkak siz de demişsinizdir...benden başkası bu duyguyu tatmamıştır diye...tek ben yaşamışımdır diye...yok ki öyle bişey... tek değiliz yaşadığımız duygular konusunda...biryerlerde,bazı tarihlerde birileride bizim gibi yaşamış...bizim hissettiklerimizi hissetmiş...
__________________ ......söylediğine inan,inandığını söyle.... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |