![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "Einstein'i n şöförü" başlıklı konu görüntüleniyor, "Einstein konferaslarina hep özel soförü ile giderdi. Yine bir konferansa gitmek üzere yola çiktiklari bir gün soförü Einstein'a, 'Efendim, uzun zamandir siz konusmanizi yaparken ben de arka siralarda oturup sizi ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: kocaeli
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 344 ![]() ![]() ![]() ![]() | Einstein'i n şöförü Einstein konferaslarina hep özel soförü ile giderdi. Yine bir konferansa gitmek üzere yola çiktiklari bir gün soförü Einstein'a, 'Efendim, uzun zamandir siz konusmanizi yaparken ben de arka siralarda oturup sizi dinliyorum ve artik neredeyse söyleyeceginiz her seyi kelimesi kelimesine biliyorum' dedi. Einstein gülümseyerek ona bir öneride bulundu: 'Peki, simdi gidecegimiz yerde beni hic tanimiyorlar' dedi. 'O halde bugün palto ve sapkalarimizi degistirelim, benim yerime sen yap konusmayi, ben de arka sirada seni dinlerim.' Soför, gercekten cok basarili bir konusma yapti ve sorulan tüm sorulari dogru yanitladi. Tam yerine oturacagi sirada bir kisi, o güne kadar konferansta sorulmamis bir soru sordu. Soför, hic duraksamadan soruyu soran kisiye döndü ve 'Böylesine basit bir soruyu sormaniz gercekten cok garip' dedi. Sonrada Einstein'i isaret ederek söyle devam etti: 'Simdi size arka sirada oturan soförümü cagiracagim ve sordugunuz soruyu, göreceksiniz, o bile yanitlayacak.'
__________________ İçimde mis kokulu kızıl bir gül gibi duruyor zaman... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: trabzon Yaş: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 300 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Einstein'i n şöförü şöförü Einstein kadar zeki mi bana mı öyle geldi... o zaman bir hipotez kuralım...deha bulaşıcıdır... ne dersiniz???
__________________ ......söylediğine inan,inandığını söyle.... |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Einstein'i n şöförü YA DEHA BULAŞICIDIR DİYOSUN AMA KEŞKE ÖYLE OLSA.YA DA GERÇEKTEN ÖYLE VE BEN GALİBA BU KONUDA İSTİSNAYIM.BANA BULAŞMIYO
__________________ Sevdamızın; Adı:Berrak, Sonu:Toprak, Dönen:Alçak, Olsun. |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 300 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Einstein'i n şöförü arkadaşım bence insan önce kendine güvenmeli...yani sen zatenböyle diyerek kendine haksızlık ediyorsun ve kendine güvenmiyosun demek oluyo bu.... şuna emin ol ki eğer yüreğinle birlikte ben dehayım dersen..yani kendine güvenerek... bir başkalarının dehası olamasan da kendi dehan olursun... unutmaki einstein sanırım 9 yaşına kadar özürlüler sınıfında bulunmaktaydı..dahası sonrdan keşfedildi... bence ben neyim diyorsan o olursun... onun için kendine haksızlık etme arkadaşım
| | |
| | #5 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Einstein'i n şöförü o zaman şunu diyebliriz.bana deha bulaşmaz ama kendm olabilirm
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 300 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Einstein'i n şöförü şimdi anladııımm...sen hipotezimi çürütmeye çalışıyosun...oluuurr hipotezler çürüyülmek içindir:biggrin: evet arkadaşım bence olabilirsin.. bulaşması derken sana şöyle bir tavsiyede buluniym..anladığım kadarıyla yakınlarında deha olduğunu kabul ettiğin birisi var..bence onu model alarak işe başla..en kolay yöntem model alma yöntemidir...
| | |
| | #7 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Einstein'i n şöförü hayır çürütmeye çalışmıyorum ama istisna gibi gördüm bi an kendimi.neyse ben seni örnek alsam:)
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 300 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Einstein'i n şöförü beni bahtiyar kılarsınız:biggrin::biggrin: trabzonun ofluları meşhurdur ya hani... oflular da kendi içlerinde hocalarıyla meşhurdurlar.. bu hocalar için denir ki...dediğini yap ama yaptığını yapma!! :wink:....bilmem anlatabildim mi..
| | |
| | #9 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Einstein'i n şöförü yani bu şimdi ne demek oluyo ki. eğer örnek alıyorsam yaptığını da yaparım. amaaaaan ne bilem yaf kafam karıştı. sonuçta ne olacak şimdi
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |