![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "Tuvalet" başlıklı konu görüntüleniyor, "COK UZUN SURE ARABA KULLANDIKTAN SONRA KUCUK BIR KASABADA IHTIYAC MOLASI VERMISTIM. SIRIN SEVECEN BIRYERE BENZIYORDU DINLENME TESISININ TUVALETINE GIRDIM. TUM TUVALETLER DOLU GIBI GORUNUYORDU SONUNDA SONLARA DOGRU BIR TUVALET ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 208 Rep: 20454 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tuvalet COK UZUN SURE ARABA KULLANDIKTAN SONRA KUCUK BIR KASABADA IHTIYAC MOLASI VERMISTIM. SIRIN SEVECEN BIRYERE BENZIYORDU DINLENME TESISININ TUVALETINE GIRDIM. TUM TUVALETLER DOLU GIBI GORUNUYORDU SONUNDA SONLARA DOGRU BIR TUVALET BULUP OTURMUSTUM TAM KEYIFLE TUVALETIMI YAPACAKKEN YAN TUVALETTEN SELAM NABER DIYE BIR SES DUYDUM. TUVALETTE BOYLE KONUSMALARIN OLMAYACAGINI DUSUNURKEN BIRDEN BIRE AGZIMDAN IYILIK SENDEN NABER LAFI CIKIVERMISTI BILE. YANDAKI SES E NELER YAPIYOSUN DEDI BENDE DOGUYA DOGRU GIDIYORUM DEDIM BIRAZ SASKINDIM BU TUHAF DIALOGTAN DOLAYI TAKI YANDAKI ADAMIN; " ASKIM BEN TELEFONU KAPATIYORUM YAN TUVALETTEKI GERI ZAKALI BENIM SANA SORDUKLARIMA CEVAP VERIYOR" DEDIGINI DUYANA KADAR ..... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Tuvalet hihihih süper ya nereden buldun bunu kaynak neresi :) süper
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 208 Rep: 20454 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tuvalet Kaynak benim:) Araştırıyorum........ |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Tuvalet oo bakıyorumda çevre geniş yani kaynak bol diyorsun helal olsun sana ya nediyelim izde okuruz artık ne yapalım
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |