![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "aldatılmak üzerine:)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Adam evine telefon acar, telefonu yabancı bir bayan acar.Adam karşıdaki sesi duyunca şaşırır, bayana sorar: - "Sen kimsin?" Kız cevaplar: - "Evin hizmetçisiyim." - "Iyi de bizim hizmetçimiz yok ki!" ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 194 Rep: 19079 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aldatılmak üzerine:) Adam evine telefon acar, telefonu yabancı bir bayan acar.Adam karşıdaki sesi duyunca şaşırır, bayana sorar: - "Sen kimsin?" Kız cevaplar: - "Evin hizmetçisiyim." - "Iyi de bizim hizmetçimiz yok ki!" - "Evin hanımı beni bu sabah işe aldi." - "Ya. Öyle mi? Ben de evin beyiyim. Hanımı cağırır mısın?" - "Hanımınız şu an yatak odasında kocası sandığım bir adamla beraber." Adam şaşırır, sinirlenerek, - "Elli bin dolar kazanmak istermisin?" Kiz, - "Tabii ki isterim.Kim istemez..." - "O zaman çekmeçedeki silahı al, yukarı çıkıp o cadi ile o sümsük herifi vur!" Once ayak sesleri duyulur, sonra iki el silah sesi. Hizmetçi telefona geri gelir: - "Öldürdüm efendim, cesetleri ne yapayım?" Adam, - "Cesetleri havuza at." Kadın duraklar: - "Ama burada havuz yok ki?" Adam bir süre düşünür ve cevap verir: - "Orasi 112 43 44 değil mi? - "Hayir!!!!! - "Pardon! Yanlış numarayı aramışım!!!!!" |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: aldatılmak üzerine:) süper ya çılgınsın valla nereden buldun bunu ya
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 194 Rep: 19079 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: aldatılmak üzerine:) Neyapıyım be ozi biraz çılgın olmasam şu hayatta yaşıyamam bazen delilğe vurmak lazım demi hayatı,beğenmene sevindim:) |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 87 Rep: 8316 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: aldatılmak üzerine:) evet harika bu ben bunu arıyordum daha öncede duymuştum (radyoda) kesinlikle harika ya yanlış numaraymışş
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #5 | |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: aldatılmak üzerine:) Alıntı:
Akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine Deli ol dünya senin kahrını çeksin bende böyleyim işte takma kafana tokadan başka hiç bir şey okey
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |