![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "Kızların Yalanlarından" başlıklı konu görüntüleniyor, "1. - O civit sarısı saçlı yapay göz renkli, solaryum çıkış ciltli, liposakşın baldırlı kız kimdi yanındaki hıııııı? - Hiç çocukluk arkadaşım. ne o sevgilim kıskandın mı? - Yoo benim ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | Kızların Yalanlarından 1. - O civit sarısı saçlı yapay göz renkli, solaryum çıkış ciltli, liposakşın baldırlı kız kimdi yanındaki hıııııı? - Hiç çocukluk arkadaşım. ne o sevgilim kıskandın mı? - Yoo benim hiç kıskandığımı gördün mü? * * * 2. Sen ikincisin * * * 3. Son bi kez bana gel; seni bir daha aramayacağım. * * * 4. Telefonumun sarjı bitti... * * * 5. Aylin'le konuşuyodum canım. * * * 6. Şu anda konuşaman; ben seni birazdan ararım. * * * 7. Sana asla yalan söylemedim, ama ben niye iftira atıyosun ki bana?! * * * 8. Bu gece olmaz başım ağrıyo... * * * 9. Bana güvenmiyo musun? guven bana, söz senin güvenine layık olacağım. * * * 10. Hayır hayatım evdeydim. Annem telefonun kablosuna takılmış, kablo çıkmış; sabah farkettik. * * * 11. neden mi internette chat yaptım? hiiiç, bi arkadaşa gitmiştim öölesine gösterdi chat yapmayi işte. yoksa sensiz hiç yapar mıyım ben bişey... * * * 12. (kushadasindan) -sevgilim ben şişlideyim ama telefonu chek...zzzrtp prrrt... aloo alo hah telefonum iyi chekmiyo. sen beni yarin arasana bugun aylinde kalcam... * * * 13. -sus sus sadece beni öpmeni istiyorum. hadi herşeyi unutalim. özür dilerim hata yaptım... * * * 14. -o sadece arkadaşım, ne yani arkadaşım bana sarılamaz mı? * * * 15. -hayır hayatım kıskanmadım...nerden çıkarıyosun intikam almaya kalkışacağımı?.. * * * 16. - ben hiç yalan söylemem bi kere! * * * 17. ben ne kadar yesem de şişmanlamam, hayatta da rejim yapmam. * * * 18. - dün seni biriyle görmüşler. - kim görmüş? ha o mu? alemsin murat serapın çıktığı o... hihihih hiç gülceem yoktu! (yalaaaaaaaaaaaaaaaaan) * * * 19. tamam tamam sus lütfen sevgilim, söz bundan sonra hep senin dediğin olcak, hiç çıkmayacağım senin sözünden. * * * 20. jilet mi, hayır jilet milet kullanmadım, ağda yaptırdım tabii ki. Bu seferki ağdacım kötüymüş sadece. * * * 21. ben öyle demedim, sen yanlış hatırlıyosun. * * * 22. aradın mı? yoo, bana kimse senin aradığını söylemedi? * * * 23. saçlarımın doğal rengi bu, güne$te açılıyor.. * * * 24. cildim için bi$ey kullanmıyorum.. ergenlik cağında bile bi sivilce çıkmadı bende... * * * 25. yanlış anlama ilk erkeğimsin.. * * * 26. canım istemiyo denize girmeyi bugün, grip oldum galiba; bugün plajda şortla otursam daha iyi olur... * * * 27. -tabii ki ben de boşaldım (daha yalanı) -hem de bir kaç kez!.. * * * 28. Sevdigim ilk ve son erkek sen olacaksın. Ayrıca ben senden sonra kimseyle yatamam bi tanem. Bu vucut sana ait olarak kalacak ben ölene kadar. * * * 29. -bu herif ne yavşak yaa hiç sevmiyorum bana yavşamasını. * * * 30. Bana daha önce kimse elini süremedi... * * * 31. -yok canım kim asılacak bana, öyle kendi kendime oturuyorum ben. * * * 32. - yazın naptın? - şu şu bara gittik acaip eylendik, sabahlara kadar dans, Ercü bi fıkralar annattı koptuk durduk mütemadiyen.. - oldu. (ne barı kardeşim!? Ben biliyorum senin ailenle dondurma yemeye gittiğini akşamları..) * * * 33. "- bir$eyi merak ediyorum arzucan arzunalan arzugöllü, i$siz güçsüz, yarı aç bir adam olsam, beni gene sever miydin? böyle evlilik falan konu$uyor olur muyduk seninle? bana sanki $ey gibi geliyor..." "-tabii ki a$kimmmmm! canımmmmmm. sefkilim benim, erkekimmmmmmm! ne ilgisi var ili$kimizin parayla pulla, i$le güçle. seni sadece sen olarak sevdim ben. canım benim!.." * * * 34. Annem bırakmadı, evin tozunu aldırdı da öyle gönderdi. (toz alma 4 saat sürer o ayrı mesele) * * * 35. - neyin var - yok bi$i... * * * 36. - rockçıyım. - metal müzik dinlemekten hoşlanıyorum. - acaip bi punkçıyımdır. - ben etnik müzik dinlemekten hoşlanırım, hindu falan. - ben yeni şeylerden hoşlanmıyorum pek, elvis, beatles faan. * * * 37. ben hayatımda hiç mastürbasyon yapmadım. * * * 38. Ay alısverişten nefret ederim! -bak ne kadar farklı bir kızım mesajı verilmekte... * * * 39. hımm o mu? okuldan Şeydanın arkadaşı çok tatlı biri tanısan o kadar seversin ki..(peşinden pompalı tüfekle koşmayı severim ancak) * * * 40. - nereye gidelim canım? - farketmez! (taksimeeeeeee) - hadi söyle taksime mi gidelim, yoksa bizim burda bi çay bahçesine falan mi? - farketmez dedim ya, sen nereye istiyosan... (taksimeeeee gidelim taksiiiiiiiiim) - e iyi o zaman... - nereye gidiyoz? - çay bahçesine gidelim o zaman ben yorgunum zaten aksam erken döneriz - iyi... (surat bi karış) * * * 41. ben trip atmam,atanları sevmem.. * * * 42. -ben senin bildiğin kızlardan değilim -iyi de bunu neden durup dururken söledin? hmmm
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Rep Gücü: 65 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kızların Yalanlarından bunların aynısını birisi daha yazmıştı:)) |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Rep Gücü: 136 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kızların Yalanlarından <eğer sıra numarasını 41 de bıraksaydın daha ilginç olurdu, oku oku bitmedi, emeğine sağlık. Ama çok tartışılacak konu. |
| | |
| | #4 | |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Kızların Yalanlarından Alıntı:
Ben sadece espiri anlamında gönderdim bu maili Hepimizde Biliyoruz ki kadınlar başımızın tacıdır. Onları seviyoruz ve saygı ile selamlıyorum mxr. a not : daha önce bilmiyordum eklendiğni ama olsun okumayanlar varsa en azından okumuş olurlar
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |