![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Öykü & Hikaye & Fıkra forumu içinde "Vampirlerin Uçuşu" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bir İngiliz, bir Fransız, bir de Laz vampir havada uçuyorlarmış. Birden İngiliz vampir aşağıya dalmış ve bir dakika sonra ağzı-burnu kan içinde çıkmış. Diğer vampirler "ne yaptın" diye sormuşlar oda ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | Vampirlerin Uçuşu Bir İngiliz, bir Fransız, bir de Laz vampir havada uçuyorlarmış. Birden İngiliz vampir aşağıya dalmış ve bir dakika sonra ağzı-burnu kan içinde çıkmış. Diğer vampirler "ne yaptın" diye sormuşlar oda "şu aşağıdaki evi görüyor musunuz?" demiş. Vampirler de "evet" demişler. "İşte o evde bir bakire genç kız vardı, kanı çok lezzetliydi" demiş ve uçmaya devam etmişler. Birden Fransız vampir de aşağıya dalmış ve o da kanlar içerisinde geri gelmiş. Diğerleri ona da "ne yaptın?" diye sormuşlar. O da "şu aşağıdaki evi görüyor musunuz?" diye yanıtlamış, "evet" demiş diğerleri. "onun yanındaki ahiri da görüyor musunuz" diye devam etmiş. Yine "evet" demişler. Fransız Vampir; "işte orada çok güzel bir kısrak vardı, onun kanını emdim, çok lezzetliydi" demiş. Sonra vampirler uçmaya devam etmişler. Birden Laz vampir de aşağıya dalmış ve ağzı-burnu kan içinde geri dönmüş. Vampirler ona da sormuşlar "sen ne yaptın?" diye. Laz Vampir de: - Şu aşağıdaki evi görüyor musunuz?" "evet" demiş diğerleri. "peki yanındaki ahırı görüyor musunuz?" diye sürdürmüş laz; yine "evet" diye yanıtlamışlar. "peki, onun yanındaki direği de görüyor musunuz?" diye yeniden sormuş. Diğerleri yine "evet" demişler. Laz iç çekerek; "ha BEN GÖRMEDİM DE!" demiş.
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |