![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Video izle & video paylaş forumu içinde "Youtube videolarını istediginiz formata cevirin" başlıklı konu görüntüleniyor, "Youtube videoları yalnızca izliyoruz ,İndirmek için yöntemler var, ama indirdiğimiz videolarda .flv( flashın video uzantısı diyebilriz..) formatında oluyor bunuda ancak flv player ile izleyebiliyoruz.. Aşağıdaki yazımda flv'yi sıkıntı çekmeden her ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Nerden: Kanada Yaş: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 346 ![]() ![]() ![]() ![]() | Youtube videolarını istediginiz formata cevirin Youtube videoları yalnızca izliyoruz ,İndirmek için yöntemler var, ama indirdiğimiz videolarda .flv( flashın video uzantısı diyebilriz..) formatında oluyor bunuda ancak flv player ile izleyebiliyoruz.. Aşağıdaki yazımda flv'yi sıkıntı çekmeden her playerin oynatacağı formatlara (avi, mpeg,3gp vs..) nasıl çevireceğimizi ogrenecegiz Oncelikle aşağaki yazılımları indirip bilgisayarımıza kurmamız gerekiyor . Total Video Converter Mozilla Firefox Mozilla Firefox : VideoDowloader (aşağıda mevcut) Eğer PC'nizde Mozilla Firefox ve VideoDowloader eklentisi yüklü iste 3. adıma geçin VideoDowloader eklentisi yok ise 2. adıma geçin Adım 1: İlk olarak Mozilla Firefox kuruyoruz Adım 2: https://addons.mozilla.org/firefox/2390/linke tıklayarak VideoDowloader eklentisinin download sayfasına gidiyoruz ve Install Now yazan butona basıyoruz açılan küçük pencerede 5 sanye bekledikten sonra Kuruluma tıklıyoruz kurulum tamamlandıktan sonra Firefox'la ilgili herşeyi kapatıp, tekrar açıyoruz eğer kurulum sorunsuz tamamlandı ise sağ alt köşede şöyle bir ikon görünmesi lazım : Adım 3 : Bilgisayarımıza Total Video Converter yazılımı kuruyoruz kurulumu ileri ileri diyerek geçiyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntıdır |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Youtube videolarını istediginiz formata cevirin tşkler dostum o kadar emek vermişsin kimse bişi yazmamış aip yahu kolaymı hazıranıyor bunlar sankii ... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |