![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Video izle & video paylaş forumu içinde "Aslan Terbiyecisini parcaladı +16" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bir sirkte gösteri yapan aslan terbiyecisi, aslanın salddırısına uğradı. Dışarıdan yapılan bütün gayretlere rağmen adamı bırakmayan aslan, bir polisin kurşunlarıyla öldürüldü...."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye Grubu ![]() | Aslan Terbiyecisini parcaladı +16 Bir sirkte gösteri yapan aslan terbiyecisi, aslanın salddırısına uğradı. Dışarıdan yapılan bütün gayretlere rağmen adamı bırakmayan aslan, bir polisin kurşunlarıyla öldürüldü. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Rep Gücü: 65 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aslan Terbiyecisini parcaladı +16 dehşet bi okadar da müthiş bişey ya.Adamın verilmiş sadakası varmış.valla ağzım açık izledim şok oldum.emeğine sağlık. |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: MATRİKS'den Yaş: 34
Rep Gücü: 186 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aslan Terbiyecisini parcaladı +16 Abi aslan bu.Ne kadar evcilleştirdim sanırsan o kadar yanılırsın.Kedigiller familyası hep böyledir.Özelliklerini kaybetmezler.Zaten ondandırki kedilere hep nankör derler. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |