![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Video izle & video paylaş forumu içinde "Sen kiminle oynadığını düşünüyorsun?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bu videoya açıklama yazamadım , izleyin Get the Flash Player to see this player...."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Rep Gücü: 337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sen kiminle oynadığını düşünüyorsun?
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Rep Gücü: 88 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sen kiminle oynadığını düşünüyorsun? golden retriever bu cins kopeklere hastayim tam 500 dolar verip almistim zira kucuk evde bu buyuk kopeklerin bakimi cok zor oldugundan ve butun esyalarimi degistirmek zorunda kalmis olmamdan dolayi cok uzulerek verdigim kopegim ...dunya harikasi kopekler bunlar insanalarin duygularini en iyi anlayan cinsler ve en hareketli ,cevikdirler..oyun konusunda en yetenekliler hic sasirmadim...ayrica aile olanlar icin (cocuk konusunda)alinabilecek en iyi kopeklerdir... yine bi kopek almak istersem bu cins olur...o yuzundeki masumiyetlik hic bi kopek cinsinde yoktur...guzelligi kadar akillariylada sasirtirlar...burdaki davranislarinida bakilirsa ustune diyecek bisey yok...harikalar!!!
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Sen kiminle oynadığını düşünüyorsun? ![]() ![]() ![]() Kuyrukla oynuyormuş..
__________________ herzaman benim için canlı bir varlıksın.. Kawasaki |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |