![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Video izle & video paylaş forumu içinde "Uçan Balık" başlıklı konu görüntüleniyor, "Japonya'nın Yakushima adası açıklarında görülen uçan balık balıkçıları heyecanlandırdı ve sıkı bir takip başladı. Saatte 30 km hızla giden motorla eş zamanda hareket eden ve çok fazla yükselemeyen balık arasıra ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 295 Rep: 28733 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Japonya'nın Yakushima adası açıklarında görülen uçan balık balıkçıları heyecanlandırdı ve sıkı bir takip başladı. Saatte 30 km hızla giden motorla eş zamanda hareket eden ve çok fazla yükselemeyen balık arasıra kuyruk ve yüzgeçlerini suya vurarak bu uzun uçuşunu gerçekleştirdi... VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 120 Rep: 11692 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Uçan Balık Ne kadarda hızlı uçuyor öyle:) Demedi demeyin yakında insanlarında uçtuğunu göreceğiz böyle:) Gerçek olduğuna pek inanamadımda:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 186 Rep: 18302 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Uçan Balık hint okyanusu Turkiyede kis ayi iken puruzssuz ve sicaktir. o kadar coktur ki geminin Bulbunun yardigi su ile birlikte urkup hep bizi takip ederler. eti cok lezzetli degil sardalye gibidir. (az kokulu pullu bir balik) ucan balik sevenler vardi gemide. birde ucaninin tadina baktik ![]() gemi yuklu iken guvertede kaliyorlar bazilari, ozellikle bu baliktan tutmak isteyenler, geninin bordasinda isiklar koyup sasirtiyor. ama deniz seviyesine yakin tankerler daha sansli |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Gerçekten şaşılacak birşey gelip birazda bizim denizlerde uçsalarda merakımızı gidersek |
| | |
| | #5 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 186 Rep: 18302 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Uçan Balık akdenizin misira dogru bakan yerlerinde tektuk gordum, sicak denizlerde genelde, Muhtemelen Suez kanalindan gecipte akdenize gecmistir.akdenizdekiler yalniz cok ufak arap sularina daha yakindir. Genlde sakin havanda caraf gibi bir denizde suyu yararken. kenarlarda ucar |
| | |
| | |