![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Video izle & video paylaş forumu içinde "Metro da kızlara sigara dayağı" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sigara içmenin yasak olduğu metroda kimseyi umursamayarak sigarasını yakan kızların başına gelenler..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 241 Rep: 23350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sigara içmenin yasak olduğu metroda kimseyi umursamayarak sigarasını yakan kızların başına gelenler
__________________ | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Metro da kızlara sigara dayağı ![]() ![]() ![]() hak etmişler bence
__________________ Cesaretin yoksa binmeye .. izle ve dinle .. |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 87 Rep: 8316 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Metro da kızlara sigara dayağı Bencede hak etmişler, zaten pek iyi bir şeye benzemiyorlar, aklı başında olsalar idi, o hareketi yapmazlardı:( İyi olmuş:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #4 | |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Metro da kızlara sigara dayağı Alıntı:
![]() ![]() ![]()
__________________ Cesaretin yoksa binmeye .. izle ve dinle .. | |
| | |
| | #5 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 194 Rep: 19079 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Metro da kızlara sigara dayağı Etek boylarına bakılırsa bencede haketmişler :)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #6 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 87 Rep: 8316 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Metro da kızlara sigara dayağı Sopa saçlarını yolmakta ile yaramaz onu sen dene, ben saçlarını yolarım, nefret ediyorum zaten sigaradan:))
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #7 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 122 Rep: 12042 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Metro da kızlara sigara dayağı Ne olursa yada hangi sebepten olursa olsun şiddetin her türlüsü onaylanacak bir durum değildir... Arkadaşlarım latife yapıyorlar galiba:)))) |
| | |
| | #8 | |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Metro da kızlara sigara dayağı Etekleri uzun olsaydı hak etmeyecklermiydi ![]() Alıntı:
![]() ![]() kollarını ![]()
| | |
| | #9 | ||
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 194 Rep: 19079 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Metro da kızlara sigara dayağı Alıntı:
Alıntı:
![]()
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | ||
| | |
| | #10 | |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Metro da kızlara sigara dayağı Alıntı:
![]() ![]() Akşama kadar oturuyorun orda gel kulaklarını da sen cek.. ![]()
| | |
| | |